Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Βέροια Κ17 0-2

Χωρίς τίτλοΤο πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας έδωσαν την Πέμπτη 7/8 ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και η Κ17 της Βέροιας. Οι δύο προπονητές Σάββας Αβετίδης και Δημήτρης Χριστοφορίδης έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα και διαπίστωσαν την κατάσταση που βρίσκονται αυτή την εποχή οι ποδοσφαιριστές τους.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους και είναι απόλυτα φυσιολογικό τα πόδια των παικτών να είναι “σφιγμένα”. Το ίδιο ισχύει και για τους νεαρούς παίκτες της “Βασίλισσας”, με τον προπονητή της ομάδας να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας αλλά και αυτοί που περνούν τα τεστ για να ενταχθούν στο ρόστερ.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός ο νεοαποκτηθείς από τον Αρχάγγελο Ρόδου, Πέτρος Δημητριάδης ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της Βέροιας και γενικότερα έδωσε το πρώτο δείγμα γραφής ικανοποιώντας τον Δημήτρη Χριστοφορίδη ο οποίος τον εντόπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί για το δίπλωμα UEFA Pro.

Ικανοποιημένος γενικότερα και ο Σάββας Αβετίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε και τους 21 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Γιώργος Κατσαπελίδης, Αλέξης Χάμπαλης και Χρήστος Φεζουλάς ενώ στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι Λίκα, Ρηγόπουλος, Τσιώμος, Αβετίδης, Τέτος, Σαμψωνίδης, Παρασκευαϊδης, Ζέρβας, Κοτζαχρήστος, Θωμαϊδης, Γκιάλτι. Αγωνίστηκαν και οι Μανώλας, Τσιροφίδης, Σουλιώτης, Τσανασίδης, Κοτσογιαννίδης, Καρολίδης, Νικολαϊδης, Λίκα Μ., Χειμωνόπουλος, Χολέβας.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Δημητριάδης και Τσιούχας, σκοράροντας αμφότεροι στο δεύτερο μέρος.

*φωτ.αρχείου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected