Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Αλλαγή σκυτάλης!

kallinikos_610x400Βρέθηκαν τα χρήματα που ζητούσε ο Πεπελίδης και οι ισοτρικοί Γουναράδες πέρασαν στα χέρια του Νίκου Καλλίνικου. Αγώνας δρόμους για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα!

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι διαδικασίες οι οποίες επανέφεραν τον ΑΓΣ Καστοριάς σε Καστοριανά χέρια. Από το μεσημέρι η σφραγίδα και τα έγγραφα του συλλόγου βρίσκονται στα χέρια του Νίκου Καλλίνικου που πλήρωσε στον κ. Πεπελίδη το αντίτιμο αυτής της πράξης.

Μαζί με τον κ. Καλλίνικο στην προσπάθεια συνέδραμε ο Γιώργος Λαφαζάνης (απ’ ότι ακούγεται είναι ο… αιμοδότης) από τη Γαλατινή. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κ.Καλίνικος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΣ στην Καστοριά όπου ο πρόεδρος κ. Δ. Τριανταφύλλου τον ενημέρωσε για τα σχετικά έγγραφα και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να μπορέσει το νέο διοικητικό συμβούλιο που πρέπει να συγκληθεί σε σώμα άμεσα και να προλάβει την προθεσμία της Δευτέρας για δήλωση της Καστοριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η νέα διοίκηση με προπονητή τον Καστοριανό Πασχάλη Δημητρίου καλεί όλους τους Καστοριανούς παίκτες να επιστρέψουν για βοήθεια στην ομάδα και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Καστοριανούς να στηρίξουν την ομάδα στο νέο και δύσκολο ξεκίνημα.

*oladeka.blogspot.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected