Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Έφερε Μπρέγκου, “επαναπάτρισε” Μπούφι!

Μετά από ένα διάστημα…ύφεσης όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, ο Φίλιππος Μελίκης επιστρέφει δυναμικά προσθέτοντας στο ρόστερ δύο πολύ ικανούς παίκτες, που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την “ερυθρόλευκη” ομάδα. Μάλιστα, στην περίπτωση του Έρβις Μπούφι (φωτ.αριστερά) πρόκειται ουσιαστικά για ανανέωση, παρά το γεγονός πως είχε μείνει ελεύθερος πριν από ένα μήνα περίπου.

Οι ιθύνοντες στον σύλλογο, με συντονισμένες κινήσεις βρήκαν τη “χρυσή τομή” με τον 27χρονο (13/11/1986) πολυδιάστατο μέσο και αφού πήρε τις βεβαιώσεις που ζήτησε, συμφώνησε και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Έρβις Μπούφι ήταν από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα της φετινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ο ίδιος “ζύγισε” τις περιπτώσεις και αποδέχτηκε την πρόταση του Φίλιππου.

Πολύ σημαντική ωστόσο επιτυχία για τον “ερυθρόλευκο” σύλλογο αποτελεί και η απόκτηση του Χρήστου Μπρέγκου, ο οποίος παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ τριών συλλόγων της Ημαθίας, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Φίλιππου και να ενισχύει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Φίλιππο Μέσης, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε μία πολύ “γεμάτη” χρονιά, πετυχαίνοντας μάλιστα 7 τέρματα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες του Imathia Sports News και συμμετείχαν στο εντυπωσιακό 1ο All Star Game της περσινής περιόδου που διοργάνωσε η ιστοσελίδα. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στη νέα τους ομάδα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected