Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

AO Τρίκαλα – Συνεχίζει τις επαφές από το “πάνω ράφι”!

cf83ceb1cf87ceb9cebdceb9ceb4ceb7cf82Στον ΑΟ Τρικάλων εργάζονται πυρετωδώς για τη δημιουργία μίας ομάδας ικανής να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί. Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, κινούνται οι άνθρωποι του ‘κυανέρυθρου’ συλλόγου που φροντίζουν να στελεχώσουν το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μία από τις ενέργειες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν είναι η απόκτηση του Βασίλη Σαχινίδη, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διακαής πόθος για τους Τρικαλινούς! Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα της football league με τα χρώματα του Τυρνάβου, έχοντας συγκεκριμένα 22 συμμετοχές και έξι γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο εξαίρετος άσος έχει να επιδείξει ‘πλούσια’ καριέρα, κατά την οποία αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ιωνικού, Αχαρναϊκού, Κορωπίου, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Μακεδονικού, Αγροτικού Αστέρα και Τηλυκράτη Λευκάδας. Είναι μάλλον περιττό να αναφερθεί πως θα δυναμώσει σε σημαντικό βαθμό το ‘κυανέρυθρο’ ρόστερ, εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

*infootball.gr – Ανταπόκριση: Γρηγόρης Καραμπούλας, εφημερίδα ‘Έρευνα’

Κοντά σε Αμπαδιωτάκη, Κουκούλη!

bf9d7bcd5646829008b9ad63ea0a8eb8_XL

Εκτός του Σαχινίδη, τα τελευταία νέα, αφορούν τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον 20χρονο , Μανώλη Αμπαδιωτάκη, γιό του παλιού γκολκίπερ του Παναθηναικού, Γιώργου, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και φέτος θα βρίσκεται μόνιμα στα Τρίκαλα, καθώς έχει εισαχθεί στο ΤΕΦΑΑ της πόλης.

Ο Αμπαδιωτάκης την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τα χρώματα της Κορίνθου, έχοντας 22 συμμετοχές και ένα γκολ.

Απο κει και πέρα όμως, μία τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με τις επαφές που γίνονται με τους ιθύνοντες του σωματείου και τον πολύπειρο επιθετικό, Σάκη Κουκούλη, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας , έχοντας μάλιστα 20 συμμετοχές, ενώ έπαιξε και παλιότερα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Τέλος, σε ότι αφορά τον επιθετικό Βασίλη Σαχινίδη, το ενδιαφέρον προς το παρόν παραμένει φιλολογικό και δεν έχει προχωρήσει η περίπτωση μεταγραφής του στην ομάδα, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Οπως και να έχει και η επόμενη εβδομάδα θα έχει πολλές ειδήσεις για τον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και αναφορικά με την κατάρτιση του νέου Δ.Σ.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected