Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Ηλυσιακός – Επισκοπή (2-5) Απίστευτο γκολ από Πετράκο!

episkopi_omadikh_610x400Με το άνετο 5-2 επικράτησε η Επισκοπή του Ηλυσιακού στο πρώτο, ουσιαστικά, σοβαρό αγωνιστικό τεστ της σεζόν.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα, σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της μέσα στο γήπεδο Ζωγράφου, έδειξε στοιχεία από όσα δουλεύει στην προετοιμασία και… κερδίζοντας και στα δύο ημίχρονα με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, ευχαρίστησε –βάσει απόδοσης- ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ…

Αφού παίχθηκε περίπου για 30’ παιγνίδι κέντρου, η ομάδα μας, με κινητήριους μοχλούς, τους Νίκολας και Δελήμπαση, κατόρθωσε και πέρασε την μπάλα από τον άξονα και χάρη στην υπομονή και τη σύνεση, έφτασε σε δύο τέρματα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

0-1: Το χορό των τερμάτων άνοιξε στο 35’ ο Νίκολας με προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ στο «Γ».

0-2: Έξι λεπτά αργότερα ο Νικόλτσης «πάτησε» περιοχή και με άψογο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ ημίχρονο, στα πρώτα 15’ το ματς ήταν ισορροπημένο.

1-2: Ωστόσο, το ματς πήρε ενδιαφέρον με το γκολ των Ιλισίων στο 55’ όταν ο Φλέγκας, με δόση αρκετής τύχης, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, σκόραρε.

1-3: Στο 67’ είχαμε το 1-3 για την ομάδα μας όταν από εκτέλεση κόρνερ του Πετράκου, πετάχτηκε στο β’ δοκάρι ο Πιθαρούλης ο οποίος έκανε κεφαλιά-πάσα στον Σπανό κι ο τελευταίος από το ύψος της μικρής περιοχής, βρήκε στόχο. Οι χώροι άνοιξαν και οι ποδοσφαιριστές μας βρήκαν τους διαδρόμους έχοντας αρκετά κινητικούς τους, Πετράκο, (κυρίως από τον άξονα) Λάμπρου (κι από αριστερά).

1-4: Μάλιστα το 4ο γκολ ήταν προϊόν καταπληκτικής έμπνευσης του Μπάμπη Πετράκου. Στο 72’ ο νεαρός αμυντικός χαφ, αφού «άδειασε» τρεις αντιπάλους του, σούταρε 10μ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έγραψε το 3-1 με ευθύβολο σουτ.

2-4: Ο Ηλυσιακός, αντέδρασε σχεδόν άμεσα (75’) και μείωσε προσωρινά σε 4-2 με τον Γουργιώτη. Η ομάδα μας όμως, είχε πολλά κέφια επιθετικά. Αφού στο 81’, και πάλι ο Πετράκος είχε εντυπωσιακό «ψαλιδάκι» το οποίο έφυγε λίγο άουτ, στο 85’ είχαμε την τελική έκβαση του σκορ

2-5: Το 5ο γκολ ήρθε για την Επισκοπή όταν –και πάλι ο Πετράκος έβγαλε όμορφη ασίστ και ο Περκέτσι με ιδανικό πλασέ στην κίνηση χρίστηκε σκόρερ. Οι διαιτητές: Κυριακόπουλος, Τσιλιπάνος, Γούναρης.

Ηλυσιακός : Κουνάλης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Τζωρτζης, Αμανατίδης, Καραΐνδρος Δ., Κοβάτσης, Σελβίγια. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Σχίζας, Βούτυρας, Καραίνδρος Γ., Μάνος, Γουργιώτης, Στρίγκας, Χίος, Κατσιγιάννης, Θαναηλάκης.

Επισκοπή : Νικηφόρος (80’ Κελαϊδής), Μανουσάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Σουλεϊμάν (υπό δοκιμήν), Δελήμπασης, Νίκολας, Ράντοβιτς, Νικόλτσης, Δρακάκης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Τζανάκης, Λάμπρου, Παπαδήμας, Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Πετράκος, Νεμπιάι,, Βελονάκης, Σπανός, Δουμάνης, Φοβάκης, Περκέτσι, Καλεμάκης, Κραβαρίτης, Σπανουδάκης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected