Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ορέστης Καρνέζης – Τα τυπικά για Μπενφίκα!

a3d2fa5d619ca7ef45507b78ff235d25_LΠοδοσφαιριστής της Μπενφίκα θα πρέπει να θεωρείται ο Ορέστης Καρνέζης που βρίσκεται στη Λισαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του φαίνεται να βρήκε ο Ορέστης Καρνέζης. Ο Έλληνας διεθνής που ανήκει στην Ουντινέζε, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας μετά την αποτυχία τους να αποκτήσουν τον γκολκίπερ της Μάιντζ, Λορίς Καριούς, προχώρησαν άμεσα για την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Έτσι, ήρθαν σε συμφωνία με τις «ζέβρες» με τον 29χρονο να μεταβαίνει στη Λισαβόνα.

Εκεί, θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλίσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους φιναλίστ του περυσινού Europa League. Ο Καρνέζης είναι 23 φορές διεθνής και έχει κάνει εξαιρετικό όνομα στην Ευρώπη, ειδικά με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γρανάδα την περυσινή σεζόν.

Έτσι, θα γίνει ο πέμπτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα μετά τους Τριαντάφυλλο Μαχαιρίδη, Κώστα Κατσουράνη, Γιώργο Καραγκούνη και Τάκη Φύσσα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected