Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πιερικός – “Δανείστηκε” Μυστακίδη από ΠΑΟΚ!

mystakidis_610x400Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης που μετακόμισε απο τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη, με την συμπρωτεύουσα όμως να μην είναι προς το παρόν τουλάχιστον, να μην είναι ο τελικός του προορισμός.

Κι αυτό γιατί ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη και θα αγωνισθεί σαν δανεικός στον Πιερικό και τη γενέτειρά του Κατερίνη. Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε τη συμφωνία και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει και τον δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη στον Πιερικό.

Η ανακοίνωση: 

«Δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 30/6 υπέγραψε νέο διετές και θα ανήκει στον Δικέφαλο ως τις 30/6/2016. Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, που δοκιμάστηκε στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο γεννημένος στις 7/12/1994 Μυστακίδης, με θητεία σε Χόφενχαϊμ, Μανχάιμ και Φράιμπουργκ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για φέτος στον Πιερικό».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected