Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου (2-0) Στιγμιότυπα

3db80bb991ad0e99274645a7c90706c4_LΣε «κιτρινόμαυρα» χέρια πήγε ο πρώτος τίτλος στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ να επικρατεί 2-0 της Μπάγερν Μονάχου στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ».

Πέρυσι, στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν η Ντόρτμουντ επικρατούσε 4-2 της Μπάγερν Μονάχου για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο, φτάνοντας στα τέσσερα Σούπερ Καπ Γερμανίας. Φέτος, για ακόμα μία φορά, το συγκεκριμένο ζευγάρι πάλευε για τον ίδιο τίτλο.

Μπορεί οι Βαυαροί να… αποδυνάμωσαν την αντίπαλό τους με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο το αποτέλεσμα για ακόμα μία φορά ήταν το ίδιο. Η Ντόρτμουντ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» κυριαρχώντας σε όλο το παιχνίδι και επικρατώντας με απόλυτα δίκαιο τρόπο 2-0.

Στο πρώτο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» επιτέθηκαν κατά συρροή για να ανοίξουν το σκορ στο 23΄όταν ο Μκιταριάν με σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νόιερ.

Η εικόνα του αγώνα, ήταν ανάλογη και στην επανάληψη και λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, οι Ομπαμπεγιάνγκ και Πίστσεκ συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά.

Ντόρτμουντ: Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ (46’ Ντουρμ), Κελ, Κιρχ (85’ Μπέντερ), Μκιταριάν, Χόφμαν, Ομπαμεγιάνγκ (63’ Ράμος), Ιμόμπιλε.
Μπάγερν Μονάχου : Νόιερ, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ (31’ Ντάντε), Αλάμπα, Χόιμπεργκ (59΄Γκέτσε), Γκαουντίνο, Ρόντε, Χουάν Μπερνάτ, Μίλερ (46’ Λαμ), Σατσίρι, Λεβαντόφσκι.

http://youtu.be/1fmOim7_WRo

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected