Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΟ Τρίκαλα – “Τρελάθηκε” ο πρόεδρος και…χτυπά παντού!

e8e9886f9f81d5698e54ddcaa2702e4a_XLΈτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα ετοιμάζονται οι ιθύνοντες του ΑΟ Τρίκαλα, που έχουν στο στόχαστρο πέντε βαριά ονόματα, επιπέδου Football League

Για το Θανάση Κουκούλη, έχουμε ξαναγράψει, πρόκειται για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή που πέρυσι πήρε συμμετοχή σε πολλά ματς της Αναγέννησης στη Β’ Εθνική.

Οσον αφορά τον επιθετικό Βασίλη Σαχινίδη, πρώην ποδοσφαιριστή του Τυρνάβου, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο και υπάρχει εδώ και μερικές ημέρες.

Ο Βανγκελί, με προηγούμενη θητεία σε Πανηλειακό και Τύρναβο, αγωνίζεται ως μέσος και αποτελεί και αυτός στόχο των κυανέρυθρων.

Τα δύο ονόματα που έπεσαν τις τελευταίες ώρες στο τραπέζι, αφορούν κατ’ αρχήν έναν πρώην του ΑΟ Τρίκαλα, τον Παναγιώτη Γεωργίου, που έμεινε ελεύθερος από την Αχαϊκή και είναι ιδιαίτερα γνωστός στο Τρικαλινό φίλαθλο κοινό για ανασταλτικές του δυνατότητες.

Τέλος μια μεταγραφή που μπορεί να προκαλέσει αίσθηση θέλει να ολοκληρώσει ο ΑΟ Τρίκαλα, αφού στο στόχαστρο είναι ο αμυντικός Βασίλης Κουρδάκης! Ο 26χρόνος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ηρακλή και είναι ψηλά στην λίστα των Τρικάλων. Έχει σημαντικές παραστάσεις και από την Σούπερ Λίγκα, αφού ως παίκτης του ΟΦΗ την περίοδο 2012-13 είχε 18 συμμετοχές.

Ισως πάντως στον ΑΟΤ να μη βιαστούν ιδιαίτερα να κλείσουν το ρόστερ τους και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενδέχεται να ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 21 Σεπτεμβρίου, οπότε χρόνος υπάρχει ενώ και οι τιμές των παικτών θα πέσουν.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected