Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Δύο ανανεώσεις και η επαγγελματική προετοιμασία!

Δύο ακόμη ανανεώσεις, μετά των Νίκου Περηφανόπουλου και Δημήτρη Συμπεθέρη πραγματοποίησε ο ΦΑΣ Νάουσα. Μάλιστα στην περίπτωση του Βαγγέλη Αβραμόπουλου, πρόκειται ουσιαστικά για μεταγραφή καθώς o 23χρονος μέσος είχε παραλάβει την ελευθέρας του και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΦΑΣ προσέγγισαν και πάλι τον ποδοσφαιριστή και αυτή η επαφή έμελε να είναι τελικά και η πιο καθοριστική, καθώς ο πολυσύνθετος πρώην παίκτης του Καμπανιακού, συμφώνησε στην παραμονή του.

Παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα θα είναι και ο Σάκης Παπατάνος, με τον έμπειρο αμυντικό να παραμένει “στρατιώτης” της ομάδας και από τους λίγους ποδοσφαιριστές που περίμεναν καρτερικά τη νέα τάξη πραγμάτων στους “κυανόλευκους”. Ο 34χρονος αμυντικός αποτελεί την 4η ανανέωση της ομάδας τη φετινή χρονιά, όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί στη Γ Εθνική.

Πρύτυπη  η προετοιμασία στο γυμναστήριο!

936656_929678103715272_7013008525972585843_n

Σε επαγγελματικά πλαίσια συνεχίζεται η προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα, με διπλές προπονήσεις (πρωϊνή στο γυμναστήριο “Body Club” και απογευματινή στο ΔΑΚ Νάουσας). Το εν λόγω γυμναστήριο παραχωρήθηκε στην ομάδα από του ιδιοκτήτες Κοσμά Μάντσιο και Δέσποινα Τόσιου, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση του ΦΑΣ με ανακοίνωση της αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει θερμά και να τονίσει το γεγονός πως τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν πως ο ΦΑΣ Νάουσα δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά κάτι παραπάνω για τον Δήμο της πόλης. Επίσης οι επιχειρήσεις του κ. Μάντσιου “Body Club”, “All about sports” και “Είδη Σκι Μάντσιος”, προσφέρουν στους κατόχους ”Εισιτηρίου διαρκείας” για τη σεζόν 2014-2015 έκπτωση 15% στα προϊόντα και της υπηρεσίας των καταστημάτων του.

Το πρόγραμα των φιλικών αγώνων :

14/08 17:30 με Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός
20/08 Τουρνουά στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου με τον τοπικό Απόλλων, την Κ20 της Βέροιας και τον Εδεσσαϊκό.
23/08 με Φίλιππο Μελίκης εντός
27/08 με ΑΣ Ειρηνούπολης (δεν έχει οριστεί έδρα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected