Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – “Δυνατές” προσθήκες για Δωτιέα και Θεσπρωτό

litsos_610x400_610x400Τον Θοδωρή Λίτσο είναι έτοιμος να αποκτήσει ο Δωτιέας Αγιάς.

Ο Έλληνας στόπερ τα έχει σε ολα με τον Δωτιέα και θα ανακοινωθεί σύντομα. Την περασμένη σεζόν αγωνίζοταν το δεύτερο εξάμηνο στο Μεσολόγγι, ενώ ξεκίνησε την χρονιά στον Πανηλειακό.

πηγή

paliatsas_610x400

Η μεταγραφική ενίσχυση του Θεσπρωτού συνεχίζεται και σήμερα ανακοίνωσε άλλη μια μεταγραφή καθώς απέκτησε τον 19χρονο αμυντικό μέσο Θανάση Παλιάτσα από τον Άρη Αιτωλικού.

Ο Παλιάτσας πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη Αιτωλικού σε 22 αγωνες. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Γ.Ο. Μεσολογγίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-17 του Παναιτωλικού, τη σεζόν 2012-13 αναδείχτηκε πρωταθλητής Δ’ Εθνικής με την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού:

OΑ.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου μεσοαμυντικού Θανάση Παλιάτσα.

Who is who

OΘανάσης Παλιάτσας είναι γεννημένος στις 14.3.1995, έχει βάρος 72kg. και ύψος 1.80m. Αγωνίζεται στον άξονα καλύπτοντας με την ίδια ευχέρεια τις θέσεις «6» και «8», ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Γ.Ο. Μεσολογγίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-17 του Παναιτωλικού, τη σεζόν 2012-13 αναδείχτηκε πρωταθλητής Δ’ Εθνικής με την Α.Ε. Μεσολογγίου, ενώ πέρυσι είχε μια γεμάτη σεζόν με τον Άρη Αιτωλικού στη FootballLeague 2.

*prevezasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected