Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή (3-1) Το μοναδικό γκολ ο Πετράκος!

5ca056f9cb9eadbe45b29a952b0549f9_L

Την πρώτη του φιλική νίκη σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13/08) ο Ηρακλής Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας επικράτησε 3-1 της Επισκοπής εντός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα, Βίλιμ Ποσίνκοβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός, την απόκτηση του οποίου είχε αποκαλύψει το flnews.gr, σημείωσε δύο τέρματα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Νάκας.

Στο 8′ ο Ράντι έκλεψε τη μπάλα και ο Νάκας με πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, ενώ ο Ποσίνκοβιτς στο 25′ εκμεταλλεύθηκε το λάθος στο κέντρο των Κρητικών και ανέβασε τον δείκτη στο 2-0. Ο ίδιος με φάση καρμπόν στο 32′ έκανε το 3-0, με την Επισκοπή να μειώνει στο 83′ με πέναλτι του Πετράκου που κέρδισε ο Βελονάκης. Αρκετά τα λάθη των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχαν την κατοχή και στο δεύτερο βελτιώθηκαν.

Ηρακλής Ψαχνών : Αγγελόπουλος, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Κοτίτσας, Γεωργόπουλος, Νάκας, Φλίγκος, Ράντι, Ποσίνκοβιτς. Έπαιξαν και οι: Μανιάτης, Λόμπα, Μεντί, Ρόγκας, Πολίτης, Γεωργόπουλος, Κόσουτιτς, Σικαλιάς, Χατζηστάμου.

Επισκοπή : Αναγνωστόπουλος, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Ράντοβιτς, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νίκολας, Δουμάνης. Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Νικηφόρος, Τζανάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Σουλειμάν, Βελονάκης, Πετράκος, Σπανός, Κασσέτης (υπό δοκιμήν), Νικόλτσης.

ΦΩΤΟ: Ηλίας Θαλάσσης

*footballeaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected