Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-1

DSCN9591Την πρώτη του φιλική νίκη πέτυχε σήμερα ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος επικράτησε του Απόλλων Κρύας Βρύσης με 2-1. Η αφόρητη ζέστη στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγγελοχωρίου ήταν ανασταλτικός παράγοντας για το καλύτερο θέαμα, ωστόσο οι 80 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου, απόλαυσαν τρία γκολ και πολλές ευκαιρίες.

Το Imathia Sports News βρέθηκε και στο γήπεδο της Ειρηνούπολης, όπου συναντήσαμε και πάλι πρόσωπα γνώριμα τόσο σε μας όσο και στο φίλαθλο κοινό της Ημαθίας. Με την ομάδα της Πέλλας αγωνίζονται πλέον αρκετοί ποδοσφαιριστές που πέρασαν από συλλόγους του νομού μας και φέτος στοχεύουν, με την παρουσία μίας ισχυρής διοίκησης και ενός ικανού προπονητή, να φτάσουν στον τίτλο της ΕΠΣ Πέλλας. Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Χρήστος Πετρίδης, Στέφανος Παπαδόπουλος και Γιώργος Μπρέγκου που φόρεσαν τη φανέλα των Λευκαδίων (ο πρώτος αγωνίστηκε και στον ΦΑΣ Νάουσα), ο Στέλιος Χαντούρης που αγωνίστηκε το 2012-2013 στον Νηρέα Βέροιας αλλά και ο Γιώργος Κίτσας ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το γκολ της ομάδας του.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γιώργος Παπαδόπουλος (πρώην των Λευκαδίων) αλλά και ο Παναγιώτης Κίτσας, ο οποίος είναι οριστικά ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο ΑΣ Ειρηνούπολης ήταν σαφώς βελτιωμένος από το πρώτο φιλικό κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, είχε περισσότερα τρεξίματα από το χώρο του κέντρου προς την επίθεση, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να εμφανίζονται αρκετά “φρέσκοι” παρά την ομολογουμένως “βαριά” προετοιμασία. Σκόρερς των δύο τερμάτων με τα οποία προηγήθηκε ο ΑΣ στο ημίχρονο, ήταν οι Αντώνης Κουκουράκης (υπό δοκιμή) και Σωκράτης Λαμπριανίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στην πρώτη αξιόλογη φάση να μειώσει το σκορ, με ένα τέρμα-“σφραγίδα” του Γιώργου Κίτσα ο οποίος έκλεψε τη μπάλα ψηλά, πέρασε έναν αμυντικό και με πλασέ νίκησε τον Ιωακειμίδη που αλλοίωσε αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Εν συνεχεία, οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό στην αναμέτρηση, με τους δύο προπονητές να σημειώνουν στο μπλοκάκι τους πολλά στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Γαβρά.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Μανδάλης, υπό δοκιμή, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Τενεκετζής, Νικουράντζε (υπό δοκιμή), Λαμπριανίδης, Κουκουράκης (υπό δοκιμή), Πέτγαζλης, Σπυρίδης. Αγωνίστηκαν και οι : Σαμψωνίδης, Καρυπίδης, Παντζαρτζίδης Ν., Παντζαρτζίδης Β., Καλφούντζος, Φασίδης, Λούρης, Κορυτσαίος, Ιωάννου, Ιωακειμίδης.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Καρακούτσης, Μπρέγκου, Σερβετάς, Βαμβακίδης, Πετρίδης, Βοτάρης Α., Παπαδόπουλος Σ., Τσιρακίδης, Χαντούρης, Κίτσας Γ., Φανιάδης. Αγωνίστηκαν και οι : Νάτσης, Κογιομτζίδης, Παπαδόπουλος Γ., Βοτάρης Δ., Δανιηλίδης, Ευθυμιάδης, Λάσκα, Βεζυργιανόπουλος, Λαγογένης, Κωνσταντινίδης, Κίτσας Π., Σκαρπέρδας.

*Αρκετοί γνώριμοι και στην κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου στο Αγγελοχώρι, όπου διακρίναμε μεταξύ άλλων τον Βασίλη Αργυρίου, πρώην προπονητή του ΦΑΣ Νάουσα, τον Χρήστο Ζαρογιάννη που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την εγχείριστη χιαστού, τον Γιώργο Συμεωνίδη της Κοζάνης που κατάγεται από το γειτονικό Ζερβοχώρι και αρκετούς ακόμη παράγοντες και ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected