Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ελπίδα Έδεσσας – Ο νέος επενδυτής από τη Γκάνα!

ElpidaΕίχαμε ακούσει για Ρώσους, Άραβες ακόμη και Βέλγους που αποπειράθηκαν να επενδύσουν στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ελπίδα Έδεσσας έκανε την διαφορά πριν από μία εβδομάδα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γκανέζο επιχειρηματία, Έρικ Οπόνγκ Γεμπόα, αδερφό του παλαίμαχου Γκανέζου άσου, Άντονι Γεμπόα.

Ο σύλλογος πέρυσι πήρε μέρος στα πλέι-οφς του Νομού Πέλλας καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Ο πρόεδρος της Ελπίδας Έδεσσας παραιτήθηκε στη συνέχεια, ενώ η οικονομική κατάσταση της ομάδας επιδεινώθηκε.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ελπίδας μεταπήδησαν στον ιστορικό Εδεσσαϊκό που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με συνέπεια να αποδυναμωθεί η ομάδα.

Την πλέον κατάλληλη στιγμή εμφανίστηκε ο Γκανέζος επιχειρηματίας, Έρικ Οπόνγκ Γεμπόα. Ο τελευταίος δεσμεύθηκε πως θα πληρώσει τους μισθούς τεσσάρων συμπατριωτών του έχοντας το 50% των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα.

Οι δύο Αφρικανοί έχουν συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων της Γκάνας και οι άλλοι δύο με την Εθνική Νέων.

Ο νέος επενδυτής θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού μπάτζετ. Ο Γεμπόα είναι παράλληλα βασικός χορηγός της πρωταθλήτριας Γκάνας, Aσάντε Κοτόκο.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για τρία χρόνια με απώτερο στόχο την προαγωγή στην Football League. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected