Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Δύο ακόμη παίκτες ελεύθεροι!

Δύο ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα στην περσινή πορεία του Μακροχωρίου στη Γ Εθνική, είναι από σήμερα και τυπικά ελεύθεροι. Νίκος Σαρηγιαννίδης (φωτ.αριστερά) και Στέλιος Μαυριδόγλου (φωτ.δεξιά) έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επαφές ώστε να συνεχίσουν την καριέρα στην ομάδα της αρεσκείας τους.

Ο Νίκος Σαρηγιαννίδης είχε 23 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα, με 1921 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής ενώ πέτυχε και τρία γκολ. Είναι γεννημένος στις 06 Αυγούστου του 1986 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ όσο και στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής. Έχει παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βέροια, Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Αετό Σκύδρας και Μακεδονικό.

Ο 19χρονος (26/09/1995) Στέλιος Μαυριδόγλου αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος πέρσι και είχε 1149 λεπτά συμμετοχής. Πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Λεωνίδα Μπίλη και είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την “ασπρόμαυρη” φανέλα, που προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων Γ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected