Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – Η παρουσίαση Παπαστεργίου και των άλλων αποκτημάτων

panserraikos_metagrafes_610x400Τα νέα μεταγραφικά απόκτήματα παρουσίασε ο Πανσερραϊκός με κύριο στόχο την άνοδο. Παρουσιάστηκαν οι: Χρήστος Ρούτσης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Δημήτρης Γαϊδαρτζής, Γιόντσεφ Στάνκο, Θανάσης Μουτεσίδης, Μπάμπης Περπερίδης, Χρήστος Ρούτσης, Σεζέρ Καντάκ, Γιώργος Σιάκκας, Κώστας Τριανταφύλλου, Νίκος Πολυχρονίδης, Γιώργος Παπαστεργίου, Τάσος Ναυρινιάδης (πρώην παίκτης του Νηρέα Βέροιας).

Πανταζής: “Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που να βασίζεται κυρίως σε παιδιά από τις Σέρρες έτσι ώστε να καταφέρουμε όλοι να κατακτήσουμε την άνοδο. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και με την προσθήκη των 12 νέων παιδιών”.
Περπερίδης: “Όλα τα παιδιά που ήρθαμε προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την άνοδο και φέτος πιστεύω πως θα είναι η χρονιά του Πανσερραϊκού. Έχουμε όλα τα εφόδια για να το καταφέρουμε. Φυσικά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά πιστεύω στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι την επιστροφή της ομάδας στην Football League”.

Καντάκ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανσερραϊκό και ο στόχος μας είναι η άνοδος. Πιστεύω ότι δεν αξίζει στον Πανσερραϊκό η κατηγορία που βρίσκεται”.

Σιάκκας: “Επέστρεψα στον σύλλογο και ξέρω πολύ καλά την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός πρέπει σκαλοπάτι σκαλοπάτι να ανέβει εκεί που του αξίζει και να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ιστορία. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να το καταφέρουμε”.
Βοσκόπουλος: “Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Είδα ότι στον Πανσερραϊκό γίνεται μια υγιής προσπάθεια και γι’ αυτό και επέστρεψα. Οι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί και θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο”.

Χαλκίδης: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας στήριξαν την περσινή περίοδο παρά το ότι δεν καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν οικονομικά όπως την Συναιτεριστική Τράπεζα, την Γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ και τα Super Market ΚΑΝΤΖΑΣ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους αφανής χορηγούς μας οι οποίοι δεν προβλήθηκαν όπως είναι ο Σωτήρης Κοτσαμπάς (Σουβλάκια “ΣΩΤΟΣ”), ο Βαγγέλης Πούλιος, ο Στέφανος Μαματζής, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο Μαρτινιός.

Τους θέλουμε όλους κοντά μας και τη νέα σεζόν και να ξέρετε ότι η προσπάθεια που γίνεται με τις χορηγίες και τα διαρκείας, οι εισπράξεις από αυτά δεν θα πάνε σε κανενός τσέπη παρά μόνο στην ομάδα για τα έξοδά της. Δεν έχουμε στόχο να βγάλουμε χρήματα κανένας από εμάς. Θέλω επίσης να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να είναι κοντά μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανεβάσουμε τον Πανσερραϊκό στην Football League”.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected