Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λίβερπουλ – Μπαλοτέλι ο εκλεκτός! (photos+vid)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα είναι τελικά ο παίκτης εκείνος που θα αναλάβει την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να καλύψει το κενό στην επίθεση της Λίβερπουλ μετά την φυγή του Λουίς Σουάρεζ καθώς οι «κόκκινοι» συμφώνησαν να καταβάλουν στη Μίλαν 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Κόντρα στις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας του μεγάλου λιμανιού Μπρένταν Ρότζερς τον περασμένο μήνα ότι δεν πρόκειται να αποκτήσει τον Ιταλό διεθνή επιθετικό ο τελευταίος επιστρέφει στην Αγγλία μετά το πέρασμα του από την Μάντσεστερ Σίτι πριν από λίγα χρόνια με προορισμό αυτή τη φορά τους «κόκκινους» του Μερσισάιντ που συνεχίζουν την ενίσχυση τους για τη νέα σεζόν.2bal

Με τον ίδιο τον Σούπερ –Μάριο να δηλώνει πριν από λίγη ώρα στο Sky Italia «αυτή είναι η τελετυταία μου ημέρα στο Μιλανέλο».

1408572554565 wps 3 City s Mario Balotelli re

Ο Μπαλοτέλι που έφυγε από την Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία το 2013 στα 54 ματς που φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν έκτοτε πέτυχε 30 γκολ και ήταν ο καλύτερος της παίκτης σε μία περίοδο αγωνιστικής κατρακύλας για τους «ροσονέρι».

1408615168407 wps 2 Manchester City manager R

Στην πρώτη του θητεία στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτι σε 80 ματς έστειλε ισάριθμες φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα αλλά ουκ ολίγες φορές η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων ήταν …προβληματική.

1408572584773 wps 5 Liverpool manager Brendan copy

Τελικά η Λίβερπουλ έκρινε σκόπιμο να πάρει το ρίσκο για να τον επαναφέρει στο Νησί στην προσπάθεια της να κατακτήσει για παρθενική φορά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και πρώτη στο αγγλικό πρωτάθλημα από το 1990.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected