Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Τριπλή ενίσχυση!

Σε τρεις ακόμη προσθήκες μετά τους Παναγιώτη Σπαθόπουλο (ΑΣ Ειρηνούπολης), Γιώργο Λιακόπουλο (Λευκάδια), Θόδωρο Παμπουχίδη (ΦΑΣ Νάουσα) και Παύλο Τσάλμα (Αχιλλέας Νάουσας) προχώρησε η ΑΕ Χαρίεσσας, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική και επιθετική της γραμμή.

Ο λόγος για τους Θωμά Μπατανάρα, Βαλάντη Τοπαλίδη και Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο οι οποίοι παρέδωσαν και τυπικά το Σάββατο (23/8) τα απαιτούμενα έγγραφα και λογίζονται επίσημα πλέον ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων”. Ιδιαίτερα σημαντικές οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για την ΑΕΧ, που “λύνουν” τα χέρια του Δημήτρη Χαλκιά και γεμίζουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Who is Who

375662_3047374081255_451645698_n

Ο Θωμάς Μπατανάρας είναι 20 ετών (19/12/1993) και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ. Προέρχεται από μία καλή χρονιά με τη φανέλα του Νηρέα Βέροιας και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Πριν τους “κόκκινους” αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Καβάλας με την ομάδα του Βύρωνα.

Τοπαλίδης Χρυσοβαλάντης

Ο Βαλάντης Τοπαλίδης είναι 29 ετών (06/08/1985) και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ. Ξεχωρίζει για την ταχύτητα του με ή χωρίς της μπάλα και προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου (τρία γκολ πέρσι). Ο υποβιβασμός όμως τον έφερε στην…πόρτα της εξόδου και έκτοτε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η πρόταση της ΑΕ Χαρίεσσας ήταν η ιδανική για τον ίδιο και από σήμερα θα φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Κατσιγιαννόπουλος Δημήτριος

Τέλος, ο 31χρονος πρώην επιθετικός του Αχιλλέα Νεοκάστρου, Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος είναι η τρίτη προσθήκη που ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕ Χαρίεσσας. Ο έμπειρος στράικερ, δεύτερος σκόρερ της ομάδας πέρσι με 14 γκολ έρχεται στους “κιτρινόμαυρους” για να αναπληρώσει το κενό του Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια του. Έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο γκολ ενώ φέτος θα βρίσκεται και στο τεχνικό τιμ της Ακαδημίας του Μακεδόνα Βέροιας, έχοντας ως στόσο ο ίδιος να ακολουθήσει το επάγγελμα του προπονητή στο μέλλον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected