Football League

Φωκικός – Λαμία (2-0) Βασικός ο Γεωργίου

rsz_fokikos-lamia_610x400Πολλοί βιάστηκαν να τον ρίξουν στον καιάδα και να προεξοφλήσουν τον υποβιβασμό του. Ο Φωκικός επικράτησε 2-0 της Λαμίας, δείχνοντας ότι μετά από την τριετή του παρουσία στηFootball League έχει το…know how, ξέρει να “χτίζει” ομάδες από την αρχή, με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Οι Αμφισσιώτες, έστω και σε φιλική αναμέτρηση επικράτησαν 2-0 της Λαμίας του μεγάλου μπάτζετ και των πολλών ονομάτων με πολλά… ένσημα σε Super και Football League.

Tα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος και τα πέτυχαν οι Νικολά με σουτ και Χαριτίδης με ωραία ενέργεια και “κεραυνό” από τα 25 μέτρα.

Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, Τάκης Παπαδόπουλος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, λόγω ενός αιματώματος στη γάμπα,

Φωκικός (Γ. Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Μουστάκης, Δημητρίου, Καντούτσης, Πολυχρονάκης, Σκαρίμπας, Καρυπιαδης, Σανέ, Χαριτίδης, Καλλέργης, Νικόλα. Έπαιξαν και οι: Ντάμπος, Κορκότζελος, Χαλιώτης, Γεωργουσόπουλος, Βλάχος.

Λαμία (Μ. Τεννές): Γεωργίου, Αντωνίου, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μκρτσιάν, Μαλισσόβας, Ντάλλας, Ντελέκος, Τσαμούρης, Χαϊκάλης Έπαιξαν και οι: Βασιλόγιαννης, Κωστόπουλος, Φράγκος, Φατιόν, Μουμίν, Καμαρά, Ζουλιώτης, Γαρδικιώτης, Κούρτζουριτς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected