Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολυμπιακός – Μπορείς να συγκριθείς μαζί του…;

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ2ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ(BASKET LEAGUE 2013-2014)  PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOSΜετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα. Οι Ρωμαίοι τινάζουν την μπάνκα για τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό με το deal να κλειδώνει και επίσημα σήμερα πάνω από τα 15 εκατ. ευρώ! Εδώ και τρεις μέρες η Ρόμα μπήκε και πάλι δυνατά για την απόκτηση του Μανωλά έχοντας άλλωστε προχωρήσει την υπόθεση της πώλησης του Μπενατιά στην Μπάγερν και ξέροντας πως πρέπει άμεσα να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.

Από τον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρο πως αν δεν ικανοποιηθούν απόλυτα στο οικονομικό κομμάτι δεν θα προχωρούσαν στην παραχώρησή του, με τις διαπραγματεύσεις (μετά το πρώτο «όχι» στα 14 εκατ. ευρώ) να προχωράνε αισθητά χθες και ουσιαστικά να καταλήγουν σε συμφωνία!

Επισήμως από τον Ολυμπιακό τόνιζαν χθες αργά το βράδυ πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, όμως όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα πως σήμερα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις της μεταγραφής! Μάλιστα ο Μανωλάς αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην «αιώνια πόλη» για να βάλει την υπογραφή του στο 4ετές συμβόλαιο με τη Ρόμα που θα του αποφέρει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Σπουδαίο ρόλο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία στην επιμονή της Ρόμα για την απόκτηση του Μανωλά έπαιξε και ο Βασίλης Τοροσίδης που είπε τα καλύτερα στους Ρωμαίους. Επίσης και ο ίδιος ο Μανωλάς ξέροντας πως πηγαίνοντας στη Ρόμα θα βρει θέση βασικού επέμεινε για να κλείσει το deal που φέρνει μέσα σε λίγες ημέρες στα «ερυθρόλευκα» ταμεία άλλα 15,5 εκατ. ευρώ μετά τα 10 εκατ. ευρώ από την πώληση του Σάμαρη στην Μπενφίκα!

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι μέσα σε έναν χρόνο, από το περσινό καλοκαίρι και την πώληση του Αμπντούν στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι και την επικείμενη και επίσημα πώληση του Μανωλά στη Ρόμα, έχουν γίνει 10 πωλήσεις που έχουν αποφέρει 62 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι από τρεις Έλληνες παίκτες, τον Μήτρογλου, τον Σάμαρη και τον Μανωλά, ο Ολυμπιακός μέσα σε 8 μήνες καρπώθηκε το εντυπωσιακό ποσό των 40 εκατ. ευρώ με την πώλησή τους! Συνολικά από τους 10 παίκτες που έχει πουλήσει ο Ολυμπιακός αυτόν τον τελευταίο χρόνο οι τέσσερις (συν τον Φετφατζίδη) είναι Ελληνες φέρνοντας 44 εκατ. ευρώ στα «ερυθρόλευκα» ταμεία.

Τα μεγάλα deal πλέον για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση καθώς η πολιτική της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και οι εξαιρετικές διασυνδέσεις που έχει δημιουργήσει με κορυφαίους μάνατζερ όπως ο Ραϊόλα δεν βοηθούν απλά στην ενίσχυση με μεταγραφές της ομάδας αλλά και στην πώληση παικτών του Ολυμπιακού στο εξωτερικό με ποσά που στο παρελθόν θα ήταν αδύνατο να δοθούν!

62 εκατ. ευρώ από 10 πωλήσεις!

Οι πωλήσεις του Ολυμπιακού τον τελευταίο χρόνο

Φέισα Μπενφίκα 5 εκατ. ευρώ
Φετφατζίδης Τζένοα 4 εκατ. ευρώ
Αμπντούν Νότιγχαμ Φόρεστ 2,5 εκατ. ευρώ
Βάις Λεκβίγια 5,5 εκατ. ευρώ
Τζιμπούρ Νότιγχαμ Φόρεστ 1,5 εκατ. ευρώ
Μήτρογλου Φούλαμ 15 εκατ. ευρώ
Μασάντο Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2,5 εκατ. ευρώ
Ντε Βινσέντι ΑΠΟΕΛ 500 χιλ. ευρώ
Σάμαρης Μπενφίκα 10 εκατ. ευρώ
Μανωλάς Ρόμα 15,5 εκατ. ευρώ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected