Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σαμουέλ Ετό – Περιχαρής με τη φανέλα της Έβερτον!

dba2e1ac178871b1312496c5df701031_LΠοδοσφαιριστής της Έβερτον για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Σάμουελ Ετό όπως ανακοίνωσαν τα «ζαχαρωτά».

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Έβερτον η οποία ενισχύθηκε σημαντικά στο χώρο της επίθεσης με την απόκτηση του Σάμουελ Ετό που είχε μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με την ομάδα του λιμανιού, όπου δεν αποκλείεται να κλείσει και την καριέρα του καθώς διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του.

Μετά τις υπογραφές, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δήλωσε:

«Τον γνώρισα και είχαμε μια πολύ θετική συζήτηση. Εξεπλάγην με το πόσο διψασμένος είναι. Θέλει να κάνει αυτά που έκανε στα 15 του όταν πήγε στην Ισπανία αν και έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του. Έχει όμως πολλά να αποδείξει, από μία άποψη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και νομίζω ότι η Έβερτον είναι η ιδανική ομάδα για εκείνον. Οι οπαδοί θα τον υποδεχθούν με θέρμη, αλλά από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την φυσική του κατάσταση, ώστε να βγάλουμε το καλύτερο από αυτόν».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected