Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-1

Ο  Αχιλλέας  ήταν ο νικητής της χθεσινής φιλικής   αναμέτρησης στο δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας καθώς η ομάδα της Κατερίνης επικράτησε του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 2-1 τέρματα σε ένα παιχνίδι που είχε λίγες καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό ρυθμό στην επανάληψη.

Ο Απόστολος Στύλος και ο Κώστας Κατσάρας εβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δυο ομάδων στον 2ο ομιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Φάσεις  και  γκολ

Στο  51΄ Υστερα από απομάκρυνση του Παπανικολάου η μπάλα κόντραρε στο Παπαιωάνου και κατέληξε στα δίχτια του Αχιλλέα  0-1.
Στο  52΄ Ο Γασπαράτος με πλασέ  εστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο  55΄ το σούτ του Γασπαράτου μετα από πάσα του Νάκα σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενουμένων και πέρασε αουτ.
Στο 85΄ Ο Αράπογλου απομάκρυνε το πλασέ του Α.Παναγιωτίδη.
Στο 88΄ Ο Νάκας με εκτέλεση φάουλ εστειλε την μπάλα στα δίχτυα και εγραψε το τελικό 2-1.
Tην φιλική αναμέτρηση διαιτήτευσαν με επιτυχία οι κ.κ. Συμεωνίδης,Λαφατζής,Κύφος.
Οι  συνθέσεις των  ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Γκεβρέκης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Δημητρίου, Οικονόμου, Τσαγκαράκης, Κωτσιαρίδης, Μακράκης, Γασπαράτος, Γελαδάρης. Αγωνίστηκαν και οι Παπανικολάου, Αλισανδράτος, Ραπτόπουλος, Καραγκούνης, Ηλιάδης, Τσιάμης, Τρικαλόπουλος, Λάλλας, Παναγιωτίδης.
Οικονόμος Τσαριτσάνης : Νούσιας, Γκαμπέτας, Καλφούντζος, Κολιός, Κουμπούρας, Αγριόδημος, Νάνος, Μπαλής, Παπαιωάνου, Καραγκούνης, Μπλατσέρι. Αγωνίστηκαν και οι Μάντζιος, Σιαφαρίκας, Μπαμπάλης, Αράπογλου, Κουλτσιάκης, Τόλιος, Σενκάι, Μανακούσιος.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected