Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Ανακοίνωσε και Ζωγράφο!

817a0b87c8b4a5b09390d4c2ae24ca96_L

διαβάζουμε στο makrochorifc.gr

Η διοίκηση του Μακροχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ζωγράφο. Ο 21χρονος μέσος (8/1/1993) έπεισε τον Γιάννη Κερλίδη για τις δυνατότητές του και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης επισημοποιήθηκε σήμερα και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο Χρήστος Ζωγράφος από 2006 σε ηλικία 13 χρόνων έπαιξε για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στα τοπικά πρωταθλήματα ενώ ήταν και μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που συμμετείχε στην Δ΄ Εθνική. Αγωνίστηκε στην ΑΕ Αλεξάνδρειας επίσης στην Δ Εθνική και την περίοδο 2012-2013 μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία αγωνιζόταν τότε στην Football League. Ο 21χρονος μέσος την περσινή χρονιά ήταν βασικότατο μέλος του ΠΑΟΚ έχοντας στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές με πολλά γκολ και ασίστ.

Μετά την επικύρωση της συμφωνίας ο Χρήστος Ζωγράφος ανέφερε στο makrochorifc.gr: «Είμαι πλέον μέλος μιας από τις ποιο ιστορικές ομάδες τις Ημαθίας. Είμαι χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα αλλά και την διοίκηση και τον προπονητή της νέας μου ομάδας που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected