Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – “Ποταμός” ο Ιωαννίδης! (vid)

ioannidis_aggelos_610x400

Μια συνέντευξη με όλα όσα αφορούν την κίνηση που κάνει για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ Δόξα, έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στην ΑΛΦΑ τηλεόραση Δράμας ο Άγγελος Ιωαννίδης, σαν εκπρόσωπος της αγγλικής εταιρίας που ενδιαφέρεται για το πακέτο των μετοχών του Θανάση Σάμιου.

Στην συνέντευξη αυτή μίλησε, όπως ο ίδιος είπε, «με θυμό» για όσα λένε κάποιοι για αυτό δίνοντας με λεπτομέρειες το στίγμα του σε ότι αφορά τις προθέσεις του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, χρειάζεται η συναίνεση του Σάμιου στην δρομολόγηση της πώλησης του μετοχικού πακέτου, προκειμένου η Δόξα να παραμείνει στην κατηγορία.

Συνέντευξη Τύπου από τον Δαϊλάκη

Πάντως μετά την επίθεση Ιωαννίδη προς την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα, αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αυριανή συνέντευξη τύπου που ανακοινώθηκε ότι θα δώσει ο Σταύρος Δαϊλάκης το πρωί στις 11 στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σίγουρα έχει να απαντήσει σε πολλά που αφορούν την επιμονή των μελών της προσωρινής διοίκησης να παραμένουν στις θέσεις τους, όπως επίσης και να οδεύουν την ομάδα στον υποβιβασμό. Ακόμη, ενδιαφέρον θα έχει να ενημερωθεί ο κόσμος, αν έχει ολοκληρωθεί οι με την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία, η παραίτηση του μέλους Δημήτρη Περσίδη που ανακοινώθηκε μέσω facebook, ή απλώς έμεινε σε μια εσωτερικής κατανάλωσης ανακοίνωση.

*ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Η συνέντευξη Ιωαννίδη ξεκινάει στο σημείο 34.50 του VIDEO που ακολουθεί… 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected