Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Εγγύηση στα αριστερά με Αργυρίου!

CIMG7190

Σε μία ακόμη μεταγραφή υψηλού επιπέδου για φέτος στον ΑΣ Ειρηνούπολης! Μάλιστα η νέα προσθήκη της νεοφώτιστης ομάδας (η 15η συνολικά για την περίοδο του καλοκαιριού) αφορά έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταθέσει πολλές φορές τα διαπιστευτήρια του με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα, κυρίως στη Γ Εθνική. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 21 ετών (28/05/1993)!

Η διοίκηση του ΑΣ Ειρηνούπολης, με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο της Βέροιας Θεόδωρο Καρυπίδη, έχει βαλθεί να…τινάξει την μπάνκα στον αέρα, εντάσσοντας στην ομάδα παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο και σε αρκετές περιπτώσεις θεωρούνται πολυτέλεια για την κατηγορία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο μήνας θα…βγει με μία ακόμη ανακοίνωση για τους νεοφώτιστους, αυτή τη φορά στη θέση του φορ.

Ο Γρηγόρης Αργυρίου, μετά από 5 συναπτά έτη με τη φανέλα του ΦΑΣ, αλλάζει στρατόπεδο μετακομίζοντας λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά. Ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ ήδη είχε μία πολύ καλή χρονιά στη Γ Εθνική και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας σημείωσε 23 συμμετοχές, 1986 λεπτά συμμετοχής και 1 γκολ.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και αναφερόμενος στη μεταγραφή του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τους ανθρώπους του ΑΣ Ειρηνούπολης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του : “Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον ΦΑΣ Νάουσα που μου έδωσε τη δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα της ιστορικής ομάδας. Όλα όμως στη ζωή έχουν και ένα τέλος και νομίζω πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσω από την ομάδα. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ειρηνούπολης που από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως με ήθελαν πολύ στην ομάδα και το φανέρωσαν σε κάθε περίσταση. Η εξαιρετική πρόταση που δέχτηκα από ομάδα εκτός νομού πρόσφατα, με έβαλε σε ένα πραγματικό δίλημμα, όμως για μένα μέτρησαν άλλα πράγματα. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να καταφέρουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλει ο πρόεδρος αλλά και όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected