Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Αιγινιακός – Αγροτικός Αστέρας (0-0) Χωρίς γκολ η ομάδα του Νίκου Ζούρκου (67′)

d38d84515a8ed19f1bb5818d84df29e3_LΣημαντικό 0-0 απέσπασε ο Αγροτικός Αστέρας από τον Αιγινιακό στην Πιερία, αν και έπαιζε από το 18’ με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν από το ξεκίνημα και είχαν δοκάρι στο 2’ με τον Πέντα, ενώ στη συνέχεια η αριθμητική ισορροπία άλλαξε, όταν στο 18’ ο Σαμουηλίδης του Αγροτικού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Αν και με δέκα παίκτες, η ομάδα του Ευόσμου είχε σωστή τακτική και κατάφερε να κρατήσει τον Αιγινιακό μακριά από τα καρέ του. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε ο Αγροτικός Αστέρας παραλίγο να «κλέψει» τη νίκγ, καθώς ο Κρυστάλλης σε αντεπίθεση βγήκε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Αιγινιακός : Τόλιος, Αραμπατζής, Τέλλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ρίκκα, Ζούρκος (67’ Κουτσοσπύρος), Δεμιρτζόγλου (62’ Κ. Αχαλινόπουλος), Πέντα, Καζάκης

Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Καπίας, Καθάριος (55’ Αθανασιάδης), Χατζηλιάδης, Πέεφ, Μίλιτς (66’ Κρυστάλλης), Καρακατσάνης (87’ Βελλίνης), Σκλιοπίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected