Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Σμύρνης – Το αφεντικό τρελάθηκε!

alipio debouto_640x_610x400 (1)Πολύ κοντά σε δύο δυνατές προσθήκες στον “άξονα” βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com oι “κυανόλευκοι” βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 30χρονο Αργεντίνο αμυντικό μέσο Σεμπάστιαν Σέτι και τον 22 ετών βραζιλιάνο επιτελικό μέσο Aλίπιο Ντουάρτε Μπραντάο.

Ο Σεμπαστιάν Σέτι γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1984 στο Μπουένος Άιρες, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, ξεκινώντας την καριέρα του από την Αρχεντίνος τζούνιορ, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Γκουαρανί από την Παραγουάη.

Το 2008 μεταγράφηκε στην Ρόγιαλ Αντβέρπ, ενώ το 2010 έπαιξε στην Κινέζικη Γιατάι και το 2011 πήγε στην Ρωσική Τσερνομόρετς για να καταλήξει το καλοκαίρι του 2012 στον Απόλλωνα Λεμεσού. Από τον Ιανουάριο του 2013 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Αναφορικά με τον Αλίπιο, το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον ενέταξε στα 16 του στις ομάδες νέων της και το 2010, στα 18 του, η Μπενφίκα τον απέκτησε με πενταετές συμβόλαιο και τον αξιοποίησε στη 2ή της ομάδα, αποτελεί δείγμα του ποδοσφαιρικού του ταλέντου.

Το 2013 τον απέκτησε η Ομόνοια. Την πρώτη του χρονιά “έγραψε” 20 συμμετοχές πετυχαίνοντας και τρία τέρματα, ενώ πριν λίγες μέρες έπαιξε βασικός και στα δύο παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μπουντουτσνοστ.

Θα δοκιμάζει Γκανέζο…

Αναφορικά με την περίπτωση Μπεμπά, έχει εγκαταλειφθεί, αφού όπως σας ενημέρωσε η mikriliga.com o Ερμής Αραδιππού δεν συναινεί στον δανεισμό του… Τώρα όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στις εξέδρες της Ν. Σμύρνης πρόκειται για έναν Γκανέζο, ο οποίος θα περάσει τις προσεχείς μέρες από το “μικροσκόπιο” του Νίκου Κωστένογλου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected