Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Καστοριά 4-0

14-15-fil-koz-kas-duka1Εύκολα επικράτησε η Κοζάνη στο φιλικό απέναντι στην ανέτοιμη Καστοριά που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης την Κυριακή 31-8-2014.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κάποια εντυπωσιακά διαστήματα κι έδειξαν ότι άρχισαν να μοντάρονται σαν ομάδα παρά τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών που ήταν με την ομάδα για αρκετό καιρό στη διάρκεια της προετοιμασίας, θεωρούνταν «κλεισμένοι» για την ερχόμενη σαιζόν, αλλά τελικά αποφάσισαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Η Καστοριά δεν μπορεί να κριθεί καθώς η καθυστέρηση που προέκυψε λόγω των διοικητικών αναταραχών μέσα στο καλοκαίρι άφησε την ομάδα πίσω από όλες τις πλευρές.

Στο πρώτο μέρος η Κοζάνη προηγήθηκε με 2-0.

Στο 35′ οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μετά από ένα όμορφο ομαδικό γκολ, μετά από σέντρα του Ντούκα στο δεύτερο δοκάρι, γύρισμα του Χαματάϊ στον επερχόμενο Γκέρι ΓκέγκαΓκέρι Γκέγκα που με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 40′ έγινε το 2-0 μετά από βαθιά μπαλιά του Καραμπατζάκη, λάθος εκτίμηση του Κοκκινίδη (που μετά από δύο χρόνια στην Κοζάνη φέτος μεταγράφηκε στην Καστοριά) και πλασέ του Γιάννη Τσικόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη κυριάρχησε στο γήπεδο και σημείωσε άλλα δυο γκολ ενώ έχασε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ.

Στο 71′ ωραία ατομική προσπάθεια του Δρόσου από αριστερά, γύρισμα στον Σκέρντι Χαματάϊ που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

Στο 86′ έγινε το τελικό 4-0 με νέα εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Σίμου Ντεμιράϊ που πέρασε δύο αντιπάλους του και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Κοζάνη : Χατζηγιαννάκης (46′ Βίδρας), Ντούκα (80′ Αλλά), Ματούλας (75′ Βαλαής), Μπιμπίρης (60′ Αλιατίδης), Καραμπατζάκης (75′ Μαλούτας), Ντεμιράϊ, Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα (70′ Μπίντσης), Ταφαρλής (46′ υ.δ. Αράπης), Κυρ. Παπαδόπουλος (55′ Δρόσος).

Καστοριά : Κοκκινίδης, Μπαϊρακτάρης, Σαβαΐδης, Σουμέλας, Σπανός, Αθανασιάδης, Καλαϊτζίδης, Ντάμζι, Σαπανίδης, Μπορώζης, Καραθάνος.

Στο δεύερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσαμασλίδης, Χριστοφορίδης, Αντριάνο, Γκάμπι, Ρούμπεν, Μουρατίδης, Γεωργιάδης, Τσέπρος, Κεφάλας, Μηλιάτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Φράγκος, Γανώλης, Τούλιος, Τσοτουλίδης.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected