Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Ακαδημία Βέροιας 3-0 (φωτορεπορτάζ)

Τη δεύτερη νίκη σε τρία φιλικά παιχνίδια σημείωσε το Σάββατο (30/8) η ομάδα των Λευκαδίων. Η ομάδα του Τόλη Τερζή επικράτησε (πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ) με 3-0 της Ακαδημίας Βέροιας, που αγωνίζεται στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας. Οι “κυανόλευκοι”, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Κουλούρας, πέτυχαν τρία τέρματα στα τελευταία 20 λεπτά με σκόρερ τους Μουρατίδη, Νεστορόπουλο και Πέτκο.

Ο Τόλης Τερζής είδε τους παίκτες του να δυσκολεύονται αρκετά από την καλά οργανωμένη ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη και δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις που χρειαζόταν για να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι φανέρωσαν και πάλι πολύ καλά στοιχεία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Για τους “κυανολεύκους” αγωνίστηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (με καλή σε γενικές γραμμές απόδοση), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές για την προσθήκη του σέντερ φορ, που θα ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015 στη Γ Εθνική.

δείτε φωτορεπορτάζ από τη σημερινή αναμέτρηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected