Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός (0-0) Ντεμπούτο Σούκια, αγωνίστηκαν Παπατζίκος, Λαζαρίδης, Πασιαλής

chania_kissa_610x400

Μια ακόμα ισοπαλία σε φιλικό ματς προετοιμασίας (0-0) είχαμε για τον ΑΟ Χανιά, το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου με πολλές αλλαγές δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Κισσαμικού ο οποίος σε ένα ακόμα ματς έδειξε ότι έχει δυνατότητες για πολύ καλά πράγματα την φετινή χρονιά.

Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΑΟΧ έκανε και ο Ραφαήλ Σούκιας ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον Πλατανιά όπως και ο Καλέρο από πλευράς Κισσαμικού που όπως όλα δείχνουν είναι τελειωμένη υπόθεση με τον παίκτη να υπογράφει το επόμενο διάστημα.

Στο 33’ ο Εσσόνο μετά από ωραία ενέργεια πάσαρε στον Μαρτσάκη ο οποίος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά για τον Οικονομόπουλο που αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 39’ κόρνερ του Μαρτσάκη από δεξιά ο Γουέλκαμ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι το σουτ όμως πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Λαζαρίδη.

Στο 52’ πάλι σέντρα του Μαρτσάκη ο υπό δοκιμή Γκιόκας έκανε την κεφαλιά όμως ο Λαζαρίδης πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση. Στο 55΄ ήταν η σειρά του κισσαμικού να απειλήσει με τον Λώττα από αριστερά να κάνει την σέντρα κεφαλιά Στεφανίδη μπλόκαρε ο Μαρκαντωνάκης. Στο 69’ ο Πασιαλής σούταρε άουτ ενώ στο 80’ ο Γκιόκας σούταρε ο Λαζαρίδης μπλόκαρε εύκολα. Στο 86’ ο Μποτωνάκης σούταρε χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΑΟ Χανιά : Μαρκαντωνάκης, Ταταράκης (53’ Μάνικος), Εσσόνο, Ανδρέου (46’ Πάτας), Παπατζίκος, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης (82’ Ταμπάκης), Οικονομόπουλος, Γουέλκαμ (60’ Ευαγγέλου) Νύκταρης (46’ Γκιόκας) Σούκιας (51’ Γανωτής).

 Κισσαμικός : Λαζαρίδης, Καρβουνιάρης, Κωσταντόπουλος, Κομπογεννητάκης Λ. (Ενγκαμγκά) Βιδάλης (81’ Κουλακάρης), Κιπτίου, Μποτωνάκης, Βλάχος (59’ Πασιαλής), Σελινωτάκης, Λώττας (75’ Σουμπασάκης), Στεφανίδης (75’ Καλέρο).

*sportfmxania.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected