Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Τύρναβος 0-0

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στην Αγιά, ο τοπικός Δωτιέας αναμετρήθηκε με τον Τύρναβο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Τα δύο σωματεία της Λάρισας προετοιμάζονται για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν μπροστά τους. Από την μία ο Δωτιέας σε λίγες μέρες ξεκινά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και από την άλλη ο Τύρναβος που μετά τη νίκη επί του Πιερικού στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου, καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του Αλκαζάρ.

Στο αγωνιστικό μέρος, η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Το ματς παίχθηκε περισσότερο στο χώρο του κέντρου με σκληρές μονομαχίες που είχε ως αποτέλεσμα κάποιες φορές να ανάψουν τα… αίματα.

Ο Δωτιέας παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο και γενικά έδειξε σε ένα ακόμη τεστ πως είναι σε καλό δρόμο. Ο Τύρναβος παρατάχθηκε με πολλά νέα παιδιά, τα οποία όμως έδειξαν το ταλέντο τους. Ντεμπούτο για τον Τύρναβο έκανε ο Σέρβος Βράνκοβιτς, ενώ η Αγιά είχε δοκάρι με τον Ουέλινγκτον.

Το φιλμ του αγώνα

24’ Φάουλ ο Σωτηρόπουλος, η μπάλα δίπλα από την εστία.

52’ Απευθείας φάουλ του Ουέλινγκτον η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

78’ Ο Τσιρογιάννης εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσακάλι πήρε την κεφαλιά με τον Ντάλλα να αποκρούει.

84’ Ο Χρηστίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία.

88’ Ο Χρηστίδης έκανε το σουτ, με τον Λαμπρόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Γούτος, Χότζα, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον, Σωτηρόπουλος, Πετρουζέλης.

Έπαιξαν και οι: Κόκκας, Κράββαρης, Τσακάλη, Δημολιός, Λαμπρόπουλος, Βαρουξάκης, Τσιρογιάννης, Λεμά, Σιμούλης.

Τυρνάβος 2005 (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Στεργιανός, Βράνκοβιτς, Σαμαράς, Σιάτρας, Σουλιώτης, Ζυγκερίδης, Ότα, Παπαχρήστος, Λύταινας, Ιβανίδης.

Έπαιξαν και οι: Χαρισούλης, Τασιούλης, Αλεξίου, Ακρίβος, Ανδρέου, Ντιντής, Δάσσιος, Χρηστίδης, Καρακώστας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Ακρίβος, Τσαπράζης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected