Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφές στο…90′ για Σουφλί και Αρναία!

34bdffdd9239fcf2e9d4d81c5a9f0129_LΔυνατά ολοκλήρωσε την ενίσχυσή του ο Έβρος Σουφλίου, καθώς απέκτησε τον Γιάννη Γκουτζελά και τον Φλόρενς Κέρι.

Ο πρώτος είναι 22 ετών τερματοφύλακας και την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στον Διγενή Λακώμματος, ενώ έχει παίξει σε Ηρακλή, Μακεδονικό και Μανδραϊκό.

Παράλληλα, ο Έβρος απέκτησε δανεικό για έναν χρόνο τον Φλόρενς Κέρι από τον Πιερικό. Ο 24χρονος επιθετικός έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Βέροια, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αναγένηση Γιαννιτσών, Ολυμπιακό Βόλου και Χανιά.

dcfb91de6dd1a89ae88f2912edc7272b_L

Την απόκτηση του Τάσου Κουκουλέκη ανακοίνωσε ο Απόλλων Αρναίας, με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 28χρονος μπακ έχει πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Χαλκιδικής τη νέα περίοδο. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχει περάσει ακόμα από Ηρακλή, Παύλο Μελά, Πολύκαστρο, Πιερικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανταγόρα Κωκαι Αναγέννηση Επανομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την απόκτηση του Κουκουλέκη ανακοίνωσε ο Απόλλων Αρναίας. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενο στα σαλόνια της Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας όπου με την εμπειρία του θα βοηθήσει τους “arancio-nero” στους στόχους που έχουν βάλει.
Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  καλωσορίζει τον Κουκουλέκη Αναστάσιο και εύχεται να πετύχει τους κοινούς τους στόχους.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected