Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Όλες οι τελευταίες μεταγραφές

c6db11a71571f6269d8aa754fc40212f_Lδιαβάζουμε στo makrochorfc.gr

Το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ανακοινώνει

tanis

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Κωνσταντίνος Τάνης. Ο 20χρονος (16/5/1994) μέσος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΠΑΕ Βέροια.

Ξεκίνησε από την ΑΕ Ποντίων Βέροιας ενώ την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Κόρινθο στην Γ’ Εθνική σαν επαγγελματίας ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στην Κ20 της Βέροιας.

Ο Κώστας Τάνης δήλωσε μετά την συμφωνία του στο makrochorifc.gr: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Μακροχωρίου . Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Γίνεται καλή δουλειά κ πιστεύω ότι η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους της».

anastasis

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Γιώργος Αναστάσης. Ο 19χρονος (15/4/1995) μέσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Μακροχωρίου και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ΠΑΕ Βέροια.

Ττην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κ20 της Βέροιας. Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Αλεξάνδρειας το 2003, το 2008 τον βρήκε στο παιδικό τμήμα του Αστέρα Αλεξάνδρειας ενώ το 2010 έπαιξε στο αντρικό τμήμα της ομάδας που συμμετείχε στην Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας με τα 2 τελευταία χρόνια να είναι και αρχηγός της ομάδας.

Ο 19χρονος μέσος αμέσως μετά την συμφωνία του δήλωσε στο makrochorifc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτήν την ιστορική ομάδα μου αρέσει πάρα πολύ το κλίμα στην ομάδα, πέρα από εκεί θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και την διοίκηση του Μακροχωρίου που με εμπιστευτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να διεκδηκήσω θέση σε σε υψηλότερο επίπεδο».

20140901_170148[1]

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Μάκης (Ιωακείμ) Κουρτίδης. Ο 25χρονος (19/6/1989) κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα βοηθήσει την ομάδα μας στην φετινή της πορεία στην Γ’ Εθνική.

Έκανε την πρώτη του εγγραφή δελτίου το 2001 στον Θρίαμβο Θεσσαλονίκης στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2009. Την σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε στους Διόσκουρους ενώ την σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στον Απόλλων Αρναίας. Από το 2011 μέχρι και την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Εθνικό Μαλγάρων ο οποίος την τελευταία σεζόν συμμετείχε στην Γ΄ Εθνική.

Ο 25χρονος αμυντικός δήλωσε μετά την συμφωνία του στο makrochorifc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Μακροχωρίου και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον σύλλογο. Η ομάδα αποτελείτε από πολλά νεαρά παιδιά με πολύ ταλέντο και ελπίζω να κάνουμε ένα πολύ αναταγωνιστικό σύνολο γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιζόμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές και καλές ομάδες. Τέλος ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να εκπληρώσουμε του στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα».

lefidis

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Δούκας Λεφίδης. Ο 19χρονος (3/5/1995) αριστερός οπισθοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Μακροχωρίου και από σήμερα θα στελεχώσει την ομάδα μας στην δύσκολη πορεία στην Γ΄ Εθνική. Ο Δούκας Λεφίδης ανήκε στην «ΠΑΕ Ηρακλής 1908» στον οποίο βρίσκεται από τα 13 του χρόνια.

Ο 19χρονος αμυντικός δήλωσε μετά την συμφωνία του στο makrochorifc.gr: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σωματείο όπως το Μακροχώρι. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητή και τη διοίκηση που με επέλεξαν να στελεχώσω το ράστερ και να πάρω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Με τη σειρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα».

prokop

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Πάρης Προκοπιάδης. Ο 19χρονος (25/8/1995) μέσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και πλέον θα στελεχώσει την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη. Ο Πάρης Προκοπιάδης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και σε ηλικία 10 ετών πήγε στην Καλαμάτα όπου για 4 χρόνια ήταν στην ακαδημία του Άδωνη Μαυρέα ενώ τα 2 επόμενα χρόνια έπαιξε στον Πανιώνιο Καλαμάτας. Η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη έγινε στον Μαραθώνα Καλαμαριάς ενώ την σεζόν 2012-2013 έπαιξε στον Αγ. Γεώργιο Θεσσαλονίκης. Την περασμένη σεζόν ήρθε η επιστροφή του στην ομάδα του Μαραθώνα από τον οποίο και αποκτήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανέφερε στο makrochorifc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέλος σε ένα ιστορικό σύλλογο της κατηγορίας και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ όσο ποιο καλά μπορέσω και θα δουλέψω πολύ στο ατομικό κομμάτι. Μ’ αρέσει πολύ το κλίμα της ομάδας και σ’ αυτό συμβάλλουν όλοι και οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση και ο προπονητής ο οποίος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και θα μας βοηθήσει πολύ όλους».

086218b2ac4369b7cefd2acbee0be8b1_XL

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Γιώργος Κύρου.

Ο 21χρονος (1/7/1993) τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Μακροχωρίου και πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας μας για την φετινή πορεία στην Γ’ Εθνική.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας έχοντας 18 συμμετοχές στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Νίκη Αγκαθιάς η οποία συμμετείχε στην Δ’ Εθνική. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας πριν πάρει μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι στον ΦΑΣ Νάουσας.

Ο 21χρονος γκολκίπερ δήλωσε αμέσως μετά την συμφωνία του στο makrochorifc.gr: «Είμαι χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος σε μία από τις ποιο ιστορικές ομάδες της Ημαθίας. Ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν και αυτό έκανε ποιο εύκολη την απάντηση μου. Πιστεύω πως θα χτίσουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα που θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή η διοίκηση».

9653b574708b7a6469e28ee67a57dc73_L

Η διοίκηση του Μακροχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αντώνη Τσίκου.

Ο 23χρονος (3/6/1991) κεντρικός μέσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Μακροχωρίου και από σήμερα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Ο Αντώνης Τσίκος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Άρη ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Εδεσσαϊκό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Μακεδονικός και στην συνέχεια η Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Σουηδική Βεντελίσογκραφ.

Ο 23χρονος μέσος δήλωσε αμέσως μετά την συμφωνία του στο makrochorifc.gr: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα σε ένα υγιής σύλλογο με φιλοδοξίες. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να παρουσιάσουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Οι παραστάσεις που έχω πάρει από το εξωτερικό θα με βοηθήσουν να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected