Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Η δήλωση και οι μεταγραφές

833f8af83908aab26faad7696f38a88b_LΝέα αίτηση για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας κατέθεσε ο Ερασιτέχνης – Συμφώνησε και προπονήθηκε ο Ν’ Λουντούλου

Μετά το τέλος των δικαστικών «περιπετειών» αναφορικά με τη νέα διοίκηση του Άρη που συνδέεται άμεσα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι «κίτρινοι», οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη φρόντισαν να λύσουν και τυπικά το θέμα με τη Γ’ Εθνική.

Όπως ήταν ήδη γνωστό οι παράγοντες του ΑΣ ήταν υπέρμαχοι της λύσης για την τρίτη κατηγορία κι μια από τις προτεραιότητές τους μετά την ανάληψη των ηνίων της ομάδας ήταν να ξεκαθαριστεί το… τοπίο για το πού θα αγωνίζεται η ομάδα. Έτσι, ύστερα από νέα επικοινωνία με την ΕΠΟ ενημερώθηκαν πως θα έπρεπε να καταθέσουν νέα αίτηση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική και στο Κύπελλο της κατηγορίας, πράγμα που έκαναν λύνοντας ένα από τα προβλήματα που απασχολούν τους «κίτρινους».

Επίσης, καθώς όλα δείχνουν να ομαλοποιούνται προχωράει πλέον και η υλοποίηση του σχεδιασμού για ο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έτσι, λύθηκε και το θέμα της απόκτησης του Ν’ Λουντούλου, που επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, συμφώνησε σε όλα για την ένταξή του στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων και την Τετάρτη (3/9) έκανε την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected