Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Επισκοπή – Δικός της και ο Βιτώρος!

Vitwros_610x400Πιο «πλούσιο» το ρόστερ της Επισκοπής, με τους Ρεθυμνιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιάννη Βιτώρου.

Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος μέσος έχει αγωνιστεί σε Γιούχτα, ΟΦΗ (εκεί είχε αλματώδη πορεία), στους μικρούς του Παναθηναϊκού και στον ΠΑΟ Κρουσσώνα το τελευταίο εξάμηνο του τελευταίου έτους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Βιτώρου για έναν χρόνο. Ο Γιάννης Βιτώρος είναι 22 χρονών κι έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Γιούχτα, ΟΦΗ και ΠΑΟ Κρουσσώνα. Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται να πορευθεί με επιτυχίες στην νέα σεζόν που ανοίγει».

Γιάννης Βιτώρος: «Μ’ αρέσει όπως δουλεύει ο κ. Ανυφαντάκης, μ’ αρέσει η φιλοσοφία του συλλόγου»

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής έδειξε πολύ κεφάτος με την προοπτική που του προσφέρει η Επισκοπή και λίγο μετά το τυπικό κλείσιμο της υπόθεσής του, τόνισε: «Η Επισκοπή ήταν αυτό που ήθελα. Αυτό που επιζητώ είναι να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ απ’ αυτήν. Το κλίμα που συνάντησα εδώ, είναι πολύ καλό. Μ’ αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο κ. Ανυφαντάκης αλλά και η φιλοσοφία του συλλόγου. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά».

Ποιος είναι ο Γιάννης Βιτώρος:

Ημ. Γέννησης: 12/11/1992. Ύψος: 1.82 Κιλά: 78
Θέση: Μέσος

Σεζόν       Ομάδα
11/12:    Γιούχτας
12/13:    ΟΦΗ
13/14α:  ΟΦΗ
13/14β:  ΠΑΟ Κρουσώνα

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected