Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι αντιδράσεις Κερλίδη και Τερζή στον καταρτισμό των ομίλων

αρχείο λήψηςΤα…μαντάτα που ήρθαν σήμερα και που δημοσιεύτηκαν από το Imathia Sports News πριν λίγη ώρα, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και απορίες στα στρατόπεδα των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν φέτος την Ημαθία στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε (όπως και πέρσι) να διαχωρίσει γεωγραφικά την Ημαθία από τον 1ο όμιλο και να τοποθετήσει Λευκάδια και Μακροχώρι στον δεύτερο, μαζί με ομάδες από τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τους προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι ήταν εμφανώς απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη και τόνισαν με ιδιαίτερη έμφαση πως η προετοιμασία της ομάδας και ο σχεδιασμός αλλάζει κατά πολύ. Ας δούμε τι δήλωσαν οι Γιάννης Κερλίδης και Τόλης Τερζής :

kerlidis

Γιάννης Κερλίδης (Μακροχώρι) : “Είμαι απογοητευμένος από αυτήν την απρόσμενη ομολογουμένως εξέλιξη. Προτιμούσα για πολλούς λόγους τον 1ο όμιλο. Τα φιλικά προετοιμασίας και το scouting της ομάδας έγιναν με γνώμονα την παρουσία μας στο συγκεκριμένο γκρουπ. Τώρα θα πρέπει να τρέξουμε ακόμη πιο πολύ. Ένα ακόμη “θέμα” προστέθηκε στα πολλά που μας ταλανίζουν. Έχουμε 10 ημέρες νέας προσαρμογής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης και το οικονομικό κομμάτι, που πηγάζει από την εμπορική εκμετάλλευση των αγώνων με αντιπάλους ομάδες όπως ο Άρης και η Δόξα Δράμας, που θα απέφεραν στον σύλλογο τις οικονομικές ανάσες που είναι απαραίτητες αυτή την εποχή. Είναι εκ των πραγμάτων δυσανάλογη η σχέση ανταγωνιστικότητας – διαφήμισης μεταξύ 1ου και 2ου ομίλου..”

59066_10200168399437863_1285328807_n

Τόλης Τερζής (Λευκάδια) : “Μας αφήνει μια πικρή γεύση η νέα τάξη πραγμάτων… Για ακόμη μία χρονιά οι ομάδες της Ημαθίας διαχωρίζονται από τον Βορρά και πραγματικά είναι μία εξέλιξη που μας γεμίζει με απορίες. Εκ πρώτης όψεως είναι ένας όμιλος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, με ομάδες που θα παλέψουν τόσο για την άνοδο όσο και για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα μου έχει μεν την εμπειρία ως σύλλογος από τέτοιου είδους αναμετρήσεις, όμως φέτος το ρόστερ αποτελείται από νεαρούς ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστές, που παράλληλα με την αναγκαία πλέον αλλαγή σχεδίων όσον αφορά τους αντιπάλους, θα πρέπει (άλλωστε έτσι πρέπει) να δουλέψουμε και πάνω στις αδυναμίες μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον αντικειμενικό μας στόχο, ο οποίος ανεξαρτήτου ομίλου είναι ο ίδιος : Η παραμονή και η δουλειά πάνω στα παιδιά, τα οποία φέτος καλούνται να “πιάσουν από τα μαλλιά” την τεράστια ευκαιρία που τους δίνεται”

Το Imathia Sports News έχει ήδη ξεκινήσει το scouting report των 14 αντιπάλων των ομάδων μας στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και σταδιακά θα ενημερώνεστε για τα ρόστερ αλλά και τις κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected