Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Λαμία – Το…κερασάκι ο Γκούρμα!

gourma_mΤο καλύτερο, το κράταγε για το τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αφού σήμερα συμφώνησε με τον Αλβανό επιθετικό Μάριο Γκούρμα, ο οποίος πλέον είναι κάτοικος Λαμίας!

Ο 32χρονος (14/4/1982) ποδοσφαιριστής, που πέρυσι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, έχει γεννηθεί στους Αγ. Σαράντα, ενώ το τελευταίο διάστημα «έπαιζε» διαρκώς το όνομά του για τη Λαμία. Σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα έχει 186 συμμετοχές και 60 γκολ.

Έχει περάσει από τον Λεβαδειακό, την Προοδευτική, τον Διαγόρα, την Παναχαϊκή, τον Παναιτωλικό, στη συνέχεια πήγε για δύο χρόνια στην Ιταλία (αγωνίστηκε στην Ρετζιάνα και στη Γκαβοράνο, όπου είχε 46 συμμετοχές και 14 γκολ) κι επέστρεψε πέρυσι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου είχε 45 συμμετοχές και 24 γκολ!

Με τη σημερινή μεταγραφή «ικανοποιήθηκε» και η επιθυμία του Μπάμπη Τεννέ που ζητούσε μία ακόμη κίνηση στην επιθετική γραμμή, μία κίνηση που αναμένεται να λύσει ουσιαστικά το θέμα του γκολ.

Πλέον η Λαμιώτικη ομάδα θεωρείται ότι με την απόκτηση κι ενός τερματοφύλακα, θα ολοκληρώσει το ρόστερ της, ενόψει Β’ Εθνικής. Για τη σημερινή μεταγραφική επιτυχία, από τη Διοίκηση ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει μια σπουδαία μεταγραφή, παίκτης του συλλόγου είναι από σήμερα ο Μάριο Γκούρμα. Ο 32χρονος (14/4/1982) επιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της Football League. Ο Αλβανός επιθετικός με ελληνικό διαβατήριο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League με τον Παναιτωλικό τη σεζόν 2010-11. Ο Γκούρμα τότε είχε σημειώσει 6 τέρματα σε 27 αγώνες, ενώ ακόμα πιο παραγωγική ήταν η χρονιά που ολοκληρώθηκε, με 22 γκολ σε 40 συμμετοχές».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected