Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – ΑΣ Ειρηνούπολης 4-2

DSCN0240Πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν σήμερα οι ελάχιστοι θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δίνουν πραγματικές…μάχες εντός του αγωνιστικού χώρου. Παρά τον φιλικό χαρακτήρα του αγώνα, ο ρέφερι της συνάντησης κ. Παρασίου αναγκάστηκε να βγάλει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που το ματς διακόπηκε για συστάσεις.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, το Μακροχώρι πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά και δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα πως αποτελεί μία ομάδα που έχει αλλάξει ριζικά το ρόστερ της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απέναντι σε μία ομάδα που θα μπορούσε κάλλιστα να συμμετέχει στην ίδια κατηγορία, κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 που σημειώθηκε με αυτογκόλ στο 15ο λεπτό και με δύο τέρματα του Δημήτρη Τσιούπρου (40′-43′), πήρε προβάδισμα με 2-1 σκορ το οποίο ήταν και του ημιχρόνου.

DSCN0206

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, στη συνέχεια έχασε τη συνοχή της και με πολλά ατομικά κυρίως λάθη, δεν κατόρθωσε να επανέλθει στο σκορ παρά το γεγονός πως είχε τις ευκαιρίες να το πράξει. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Κώστας Έξαρχος (φωτ) ο οποίος άνοιξε…λογαριασμό στο σημερινό παιχνίδι, σκοράροντας από τα 11 βήματα για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Τσιούπρος ο οποίος βρέθηκε σήμερα σε πολύ καλή μέρα, σημείωσε χατ-τρικ ενώ το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Δημήτρης Βούλγαρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Κύρου, Λεφίδης, Μπλούκας, Ηλιάδης, Αργυρόπουλος, Ζωγράφος, Ντένις, Ζαχαριουδάκης, Τζέπης, Τσιούπρος, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Καρδάρας, Τάκας, Βάσιλας, Πατσιαβούρας, Αναστάσης, Κωτσόπουλος, Πέικος, Ιωαννίδης, Τσιντσάρης.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Βαλδήρ, Τενεκετζή, Κουκουράκης, Πέτγαζλης, Λαμπριανίδης, Έξαρχος, Καλφούντζος, Σαμψωνίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παντζαρτζίδης Ν, Σπυρίδης, Παπαδόπουλος, Σεϊτανίδης, Παπαϊωάννου, Τζεϊρανίδης, Νικουράτζε, Παντζαρτζίδης Β., Λούρης, Σκαρλάτος, Φασίδης, Κυριακού.

*Ιδιαίτερα προβληματισμένος για την τοποθέτηση του Μακροχωρίου στον δεύτερο όμιλο της Γ Εθνικής παρουσιάστηκε και δια ζώσης ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κερλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία του ίδιου αλλά και των ανθρώπων της ομάδας σύμφωνα με το αρχικό πλάνο της κατάρτισης των ομίλων. Ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα του θα είναι απόλυτα έτοιμη για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όποτε τελικά θα οριστεί αυτή από τη διοργανώτρια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected