Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Εργοτέλης – Ιδού ο νέος προπονητής!

ce5b59011eba5119aeb68a4772840b0a_LΣε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Εργοτέλη για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» και αποτέλεσε και τεχνικός ηγέτης της ομάδας, έπειτα από 13 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα του Ηρακλείου και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Κρήτη, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψή του στον πάγκο του συλλόγου.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σταύρο Λαμπράκη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη, ενώ θα έχει στο πλευρό του, τον Γιάννη Τσουσιάνη, ο οποίος είχε επιλεγεί από τους «κιτρινόμαυρους» στο τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες, ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται να μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου θα έχει συνάντηση με τους Σταύρο Λαμπράκη και Γιάννη Τσουσιάνη, ούτως ώστε να ενημερωθεί πλήρως για όλες τις υποθέσεις στην ομάδα και άμεσα να αρχίσει το έργο του, προκειμένου να παρουσιάσει τον Εργοτέλη ανανεωμένο, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected