Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ – Δείτε τι είπε ο Βοσνιάδης για την απομάκρυνση του

vosniadas_610x400Διαβάστε πώς σχολίασε ο Μακεδόνας τεχνικός την απομάκρυνσή του απ’ τον πάγκο της ΑΕΛ, ύστερα από μόλις έναν επίσημο αγώνα. «Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό», είπε.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, βρέθηκε στο γήπεδο Αλκαζάρ, για να παρακολουθήσει το φιλικό του Τυρνάβου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μαζί με τον πρώην συνεργάτη του στην ΑΕΛ Γιάννη Αλεξούλη, αλλά και τους συνεργάτες του από το τεχνικό τιμ.

Έτσι, είχε την ευκαιρία να προβεί σε κάποιες δηλώσεις έξω από την Θύρα 3 για τα τελευταία γεγονότα, ενώ το προσεχές διάστημα θα υπάρξει και επίσημη δήλωση, όπως αποκάλυψε.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου συμβαίνει αυτήν η αστεία απόφαση. Είναι απόλυση και δεν είναι συναινετικό διαζύγιο. Ξέρω ότι πίσω μου, θα κυκλοφορήσουν κάποια πράματα. Η ομάδα όμως δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι, οπότε ας την αφήσουμε ήσυχη να περάσει μέσα από τον Ολυμπιακό Βόλου και στην συνέχεια θα πούμε τα πράματα με το όνομα τους. Επιπλέον τις επόμενες ημέρες θα βγει κάποια δήλωση».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected