Football League - Super League 1

Αιγινιακός – ΠΑΟΚ (1-1) Πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του Ζούρκου!

aiginio_paok_610x400Αν και τους χωρίζει μια κατηγορία, ο Αιγινιακός έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ και στο ντεμπούτο του Θεοδωρίδη πήρε τη φιλική ισοπαλία με σκορ 1-1! Τρία δοκάρια.

Τι κι αν ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόλις στο 3’ έπειτα από ωραίο τελείωμα του Περέιρα; Ο Αιγινιακός διόλου πτοήθηκε και «κυνήγησε» το γκολ. Η μπάλα, όμως, δεν του έκανε το χατίρι και στο 13’ η κεφαλιά του Κουτσοσπύρου σταμάτησε στο δοκάρι των Θεσσαλονικέων!

Ναουμτσέφσκι και Πόποβιτς ήταν αρκετά δραστήριοι στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας της Πιερίας, την ώρα που και στην άμυνα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Και το ημίχρονο βγήκε με το «Δικέφαλο του βορρά» να ‘χει μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Μάρτενς βρήκε στο δοκάρι του Αιγινιακού (34’).

Ο ΠΑΟΚ έκανε νωρίς-νωρίς αλλαγές με τον Αιγινιακό να προσπαθεί για την ισοφάριση. Και τελικά τα κατάφερε στο 61’ με τον Γιαζιτζόγλου να βγάζει τη σέντρα, τον Κουτσοσπύρο να μην βρίσκει μπάλα, αλλά τον Ναουμτσέφσκι να έρχεται από πίσω σαν… τρέιλερ και να γράφει το 1-1.

Ο ρυθμός στα εναπομείναντα λεπτά έπεσε, λόγω και των αρκετών αλλαγών που έγιναν εκατέρωθεν, με τον Αιγινιακό (ανεπίσημο ντεμπούτο του Θεοδωρίδη στον πάγκο) να παίρνει την φιλική ισοπαλία (1-1), χάρη στον Τόλιο (απόκρουση σε κεφαλιά του Κούστα) και στο δοκάρι σε κοντινή προβολή του Κάκκου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αιγινιακό ς: Τόλιος (75’ Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (76’ Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (71’ Ροντρίγκο), Πολύζος, Ζούρκος (65’ Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80’ Δερμητζόγλου), Πόποβιτς (65’ Καζάκης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (54’ Γιακουμής), Σκόνδρας (46’ Βίτορ), Ποζατζίδης (65’ Πατράλης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65’ Πούγγουρας), Τζανδάρης (65’ Τουμανίδης), Γκολάσα (46’ Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60’ Κούστα), Περέιρα (74’Κάκκο) και Μάρτενς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected