Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων (5-0) Σκόρερ και πάλι ο Παπαστεργίου!

panserraikos-ampelokipoi-14667_610x400Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε τέρματα σημείωσε ο Πανσερραϊκός στη φιλική νίκη επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων!

Με διάθεση για επίσημες αγωνιστικές μάχες άμεσα και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Πανσερραϊκός δήλωσε έτοιμος ενόψει της πρεμιέρας της Γ΄ Εθνικής και κέρδισε με 5-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην φιλική αναμέτρηση!

Ο Γαϊδαρτζής που ήταν παρών σχεδόν σε όλα τα γκολ των «λιονταριών» δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19΄ με κοντινή προβολή. Στο 29’ πήρε την… σκυτάλη ο Τάντιτς ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Στο 40΄ ο δραστήριος Παπαστεργίου που κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη του Βασιλακάκη βγήκε τετ α τετ και με πλασέ πέτυχε το 3-0 (κι ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι). Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά των αλλαγών να σκοράρουν με τον Γιόβτσεφ να τα καταφέρνει στο 70΄ έπειτα από ωραία μπαλιά του Γαϊδαρτζή και στο 80΄ σχεδόν με ίδιο τρόπο αλλά με πιο εντυπωσιακού σουτ ο Γεωργιάδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πανσερραϊκός : Μπίμπης (65΄ Παλιούρας), Σιάκκας (80΄ Κούτλας), Βοσκόπουλος (46΄ Κασμερίδης), Γαλακτερός (46΄ Καψάλης), Τριανταφύλλου Δ. (80΄ Δαγκούλης), Τσιμίκας (80΄ Μπαντάκ), Τριανταφύλλου Κ. (72΄ Καρακούτης), Μπονέρης (80΄ Γεωργιάδης), Παπαστεργίου (46΄ Μουτεσίδης), Τάντιτς (65΄ Γιόβτσεφ), Γαϊδαρτζής

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Ζιάκκας, Γκιαούρης, Κρακιόπουλος, Καρατζάογλου, Τσομπάνογλου, Παπαδημητρίου, Αλεξανδρίδης, Παπαϊωάννου, Γιώγος, Σαράφογλου, Μαυρίδης και έπαιξαν και οι Σαπιασβίλι, Βόσδου, Αλεξόπουλος, Τσολακίδης, Γιαξής, Ιωαννίδης, Κοντέντσης.

Πηγή: Seressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected