Αθλήματα

Νίκος Σαμαράς : “Παραδοσιακή σχολή η Σουηδία”

samiΟ πιο έμπειρος αθλητής του Διομήδη Άργους πλέον (μετά την απόσυρση του Γιώργου Ζαραβίνα) ο Ημαθιώτης Νίκος Σαμαράς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τον αυριανό αγώνα, αλλά και την σεζόν που έρχεται: «Παίζουμε με μία ομάδα που προέρχεται από μια παραδοσιακή σχολή.

Έχει καλούς παίκτες και κάνει δικό της ότι καλό επιστρέφει στην χώρα από την Ευρώπη. Είναι μια σκληρή ομάδα. Έχουν καλά περιφερειακά σουτ και ψηλά κορμιά. Εμείς πρέπει να αποτρέψουμε τα εύκολα σουτ. Έχουμε διαφορετική ομάδα με καινούργιους παίκτες. Θα είναι καλά ματς και τεστ για την συνέχεια της σεζόν».

Για το πρωτάθλημα ο δεξιός εξτρέμ είπε: «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα υπάρχουν και απρόσμενες ανατροπές, θα είναι ενδιαφέρον».

Λίντρεν: «Εμείς είμαστε το φαβορί»

Οι Σουηδοί έρχονται στην Ελλάδα, θεωρώντας ότι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ο προπονητής Όλα Λίντρεν μιλώντας στα ΜΜΕ της Σουηδίας είπε: «Είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα. Παίζουν επιθετική άμυνα και έχουν κάποιους καινούργιους παίκτες στο φετινό ρόστερ τους. Πέρσι η Λούγκι έπαιξε με την ΑΕΚ και ήταν δύο πολύ κλειστά παιχνίδια. Εμείς πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποδεέστερο από το Σουηδικό. Είμαστε φαβορί. Περιμένουμε από τους καινούργιους παίκτες να ανταποκριθούν».

*handball.org.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected