Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – SKODA Ξάνθη Κ20 1-2

DSCN0304Στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε σήμερα το Imathia Sports News, για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση και δεύτερης στο πρωτάθλημα της Κ20 της Βέροιας. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη (απουσίαζε ο Στέφανος Γαϊτάνος) ηττήθηκε με 1-2 από τη SKODA Ξάνθη, από την οποία δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Φασίδης που απουσιάζει με την Εθνική Νέων.

Το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν 80-100 φίλοι της ομάδας, είχε δύο όψεις καθώς στο πρώτο μέρος (στιγμιότυπα από το οποίο μπορείτε να δείτε αργότερα) οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά και μέσα από ένα ισορροπημένο 45λεπτο, αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Στο διάστημα αυτό, αμφότερες οι ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για γκολ αλλά Παπαδόπουλος και Λαζαρίδης δεν σημάδεψαν σωστά.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ήταν το πιο ιδανικό για τη “Βασίλισσα”, η οποία κατόρθωσε στην πρώτη φάση του αγώνα να προηγηθεί. Σκόρερ ο Μελικιώτης, ο οποίος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά την παράλληλη πάσα του Μάνου και με πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο (πέρασε στον αγώνα και ο Χατζής), ωστόσο η φάση που έκρινε την εξέλιξη του ματς έγινε στο 61′.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έψαξαν με βαθιά μπαλιά τον Λαζαρίδη, ωστόσο οι αμυντικοί της Βέροιας και ενώ φαινόταν πως ελέγχουν τη φάση, έχασαν τη μπάλα και ο επερχόμενος επιθετικός της SKODA επωφελήθηκε και προσπάθησε στη συνέχεια να περάσει και τον Βασιλειάδη που πραγματοποίησε έξοδο.

Ο διαιτητής κ. Γκορτσίλας από τη Θεσσαλονίκη υπέδειξε πως στη ντρίμπλα ο τερματοφύλακας βρήκε τη μπάλα εκτός περιοχής και απέβαλε τον τερματοφύλακα της Βέροιας, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες στο πιο κρίσιμο χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφεραν αρχικά με τον Πέτρο Ορφανίδη (71′) να ισοφαρίσουν και στο 79′ να πετύχουν την ανατροπή με τον Χατζή, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκορτσίλας, με βοηθούς τους κ.κ. Αϊναλή και Μιχαηλίδη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Καψάλης, Αναστασιάδης (46′ Μπουρδάνος), Νικολαϊδης, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος (83′ Δερμιτζάκης), Μελικιώτης, Ντόγος (61′ Αργυρόπουλος), Μάνος.

SKODA Ξάνθη Κ20 : Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Πασχαλάκης (79′ Ζώτος), Πουλουκτσής, Προύντζος, Μήττας (51′ Χατζής), Τουμαντζίδης, Λαζαρίδης, Ορφανίδης Π., Δημητριάδης (69′ Δελής), Μελισσόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected