Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η γνωριμία με τις ομάδες του 2ου ομίλου : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

αρχείο λήψηςΜία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας (έτος ίδρυσης 1960), τη φανέλα της οποίας φόρεσαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα βρίσκεται φέτος στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής. Η Αναγέννηση Άρτας επιστρέφει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το 1978, ενώ το 1991 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Δ Εθνική. Έκτοτε “βολοδέρνει” στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού Άρτας, για μία ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσαν παίκτες όπως οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Βαϊτσης, Μιχάλης Καψής και Βαγγέλης Καούνος.

63469429912dc1ccdb06743287acc7c4_L

Ηλίας Μαγκάκης

Οι “ασπρόμαυροι” κέρδισαν την άνοδο στη Γ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με αντιπάλους τους Όμηρο Νεοχωρίου, Αστέρα Ιτέας και Αχέρων Καναλακίου. Συγκέντρωσε 12 βαθμούς σε έξι αγώνες, ενώ σημείωσε 10 γκολ και δέχτηκε 5. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με αλλαγή προσώπων στο διοικητικό σχήμα (παρέμεινε πρόεδρος ο Ηλίας Καρίνος) ενώ προσλήφθηκε ο Ηλίας Μαγκάκης στο πόστο του προπονητή, ο οποίος θήτευσε την περσινή χρονιά στη γειτονική ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι μεταγραφές της Αναγέννησης

αρχείο λήψης (1)

Φώτης Σιδέρης

Τόλης Μπακόλας (21 ετών, τερματοφύλακας) από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, Ντίνος Τσάκαλος (21 ετών, τερματοφύλακας) από την Κηφισιά, Βασίλης Μάρκος (27 ετών, αμυντικός) από την Πρέβεζα, Νίκος Παπαβασιλείου (25 ετών, αμυντικός) από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, Θέμης Νικολαϊδης (17 ετών, αμυντικός) από τον Παναιτωλικό Κ17, Μιχάλης Ηλίας (23 ετών, αμυντικός) από τον ΑΟ Τρίκαλα 1963, Βασίλης Κολιούλης (26 ετών, αμυντικός) από τον Σκουφά Κομποτίου, Γιώργος Μαγκάκης (16 ετών, μέσος) από τους Αγίους Αναργύρους Άρτας, Κώστας Δημουλιάς (34 ετών, μέσος) από την Πρέβεζα, Πάνος Γεωργίου (24 ετών, μέσος) από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, Πάνος Ηλιόπουλος (24 ετών, μέσος) από την ΑΕ Ζεφυρίου, Στέφανος Λαζαρίδης (27 ετών, μέσος) από την Πρέβεζα, Φώτης Σιδέρης (21 ετών, επιθετικός) από την Πρέβεζα, Χρήστος Σιδηρόπουλος (23 ετών, επιθετικός) από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

δείτε εδώ το πλήρες ρόστερ της ομάδας

Τα φιλικά προετοιμασίας

Εντυπωσιακές εμφανίσεις για την Αναγέννηση στα φιλικά, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς στην προετοιμασία αλλά και στο ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει. Αναλυτικά τα σπουδαιότερα ματς :

anagennhsh_k20panaitwlikos

(07/09/2014)  Παναιτωλικός – Αναγέννηση Άρτας  0-1 / Γεωργίου Π (δείτε εδώ το γκολ)

(04/09/2014) Αναγέννηση Άρτας – Παναιτωλικός Κ20  4-1 / Παπαρούνης, Λαζαρίδης, Μαγκάκης, Ηλιόπουλος

(11/08/2014) Αμβρακικός – Αναγέννηση Άρτας  1-3 / Νικοπολίδης, Παπακίτσος 2

Εκτός των τριών παραπάνω φιλικών, νίκησε την ΑΕΜ Μέλισσα στο δημοτικό στάδιο με 3-0. Με το ίδιο σκορ (3-0) επικράτησε της Φλόγας Παλαιομάνινας (Αιτωλοακαρνανία) σε τουρνουά, αρχικά νίκησε σ’ ένα 45λέπτο με 3-1 τους Φιλέλληνες Πέτα και στη συνέχεια αγωνιζόμενη με τους «μικρούς» της ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την γηπεδούχο Δόξα, αλλά κατέκτησε την πρώτη θέση.

*με στοιχεία από το sportsarta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected