Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελπίδων – Νίκησε αλλά αποκλείστηκε

Τεράστια εμφάνιση και νίκη με 3-1 επί της Πολωνίας για την Εθνική ομάδα Ελπίδων η οποία όμως δεν κατάφερε να φτάσει και στην πρόκριση μένοντας εκτός Ευρωπαϊκού.

Για λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε η πρόκριση για την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Ελλάδας. Αυτό γιατί φιλοξένησε στην Κατερίνη την Πολωνία και μπροστά σε περίπου 3.000 φιλάθλους έκανε μεγάλη εμφάνιση επικρατώντας 3-1. Παρόλα αυτά, την ίδια ώρα η Σουηδία επικρατούσε 4-3 της Τουρκίας στις καθυστερήσεις για να πάρει έτσι την πρόκριση.

Η ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ στο 12΄, όταν ο Μαυρίας βρήκε όμορφα στη μικρή περιοχή τον Καρέλη και ο τελευταίος δεν δυσκολεύθηκε από κοντά να κάνει με σουτ το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε γρήγορα και στο 24’ ο Πρζιμπίλκο έφερε το ματς στα ίσια.

1143592

Από εκεί και πέρα, η Ελλάδα είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει και στο γκολ. Κάτι που έγινε δις στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Ο Γιαννιώτας λίγο μετά την είσοδό του, έκανε το 2-1 για την Ελλάδα στο 88’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 93’ έκανε το 3-1 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα που δεν αποδείχθηκε αρκετό όμως.

Ελλάδα : Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαλής (85’ Γιαννιώτας), Μαυρίας (71’ Μπακασέτας), Λαγός, Βέλλιος, Καρέλης, Μπουχαλάκης (62’ Μπούζας).
Πολωνία: Σζούμσκι, Γιανίτσκι, Ντίβνιελ (81’ Λεβαντόφσκι), Σράπεκ (88’ Βόλσκι), Καμίνσκι, Βσζόλεκ, Ζίρο, Μπερεσίνσκι, Νταβίντοβιτς, Παβλόφσκι (76’ Γκόλα), Πρζιμπίλκο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected