Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η γνωριμία με τις ομάδες του 2ου ομίλου : ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

g_e8nikH_pursosΈνας σύλλογος που μετρά 80 περίπου χρόνια ζωής και αποτελεί το καμάρι της πόλης των Γρεβενών, είναι η επόμενη ομάδα του 2ου ομίλου που παρουσιάζει για τους αναγνώστες του το Imathia Sports News. Με διαρκή παρουσία στα πρωταθλήματα της Δ και μετέπειτα της Γ Εθνικής, ο Πυρσός συνεχίζει και φέτος στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετά τις καλοκαιρινές προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι, φαντάζει ως ιδιαίτερα δυνατός ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά την Κυριακή.

Το 1989 ο Πυρσός συγχωνεύτηκε με τον “ΑΣ Αγράμπελη” και δημιουργήθηκε ο “Αθλητικός Όμιλος Γρεβενά”. Επί σειρά ετών αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα της τέταρτης εθνικής κατηγορίας βγάζοντας πάρα πολλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ακολούθησε νέα συγχώνευση το 1996 και μαζί με τον ΑΟ Γρεβενά και ΠΑΟ Πυρσό έδωσαν την ονομασία “ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών με την οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Χωρίς τίτλο

Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Δημήτρης Πατσούρης, ο οποίος εκτελεί και χρέη διευθύνοντος συμβούλου ενώ προπονητής φέτος ανέλαβε ο γνωστός για τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό, Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα παρά το γεγονός πως ο Πέτρος Τσούκλης είχε αρχικά ανανεώσει, δεν διέθετε όμως το απαιτούμενο για την κατηγορία δίπλωμα προπονητή.

Οι μεταγραφές του Πυρσού

Αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν κατά τη μεταγραφική περίοδο, η διοίκηση όμως κινήθηκε συντονισμένα και ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας παίκτες με εμπειρία, ενθουσιασμό και ποιότητα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα φορούν φέτος την πράσινη φανέλα :

13-14-Travlos-Nikos1

Νίκος Τραυλός

Ραφαήλ Αποστολίδης (17 ετών, επιθετικός) από Γρεβενά Αεράτα, Φεντερίκο Λεάντρο Ιγκλέσιας (23 ετών, μέσος) από Ντεφενσόρες ντε Καμπασέρες, Ματίας Τσαπέτα (22 ετών, αμυντικός) από Έβερτον Αργεντινής, Νίκος Τραυλός (28 ετών, αμυντικός) από Κοζάνη, Δημήτρης Τσιάτσιος (38 ετών, μέσος) από ΑΟ Κύμης, Μάκης Λάλλος (29 ετών, μέσος) από Γρεβενά Αεράτα, Πάνος Λάλλος (μέσος) από Γρεβενά Αεράτα, Κυριάκος Στεριανός (20 ετών, επιθετικός) από Δόξα Δράμας, Γιώργος Κουτσομήτρος (34 ετών, επιθετικός) από ΑΜΣ Γαλατινής.

δείτε εδώ ποιοι παίκτες ανανέωσαν από το περσινό ρόστερ

Τα φιλικά προετοιμασίας του Πυρσού

Σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ο Πυρσός στα φιλικά, εντούτοις ο Γιώργος Γεωργιάδης έβγαλε ασφαλή συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αναλυτικά τα σπουδαιότερα φιλικά :

27.08.2014.5

07/09/2014  Καστοριά – Πυρσός Γρεβενών  1-0

31/08/2014  Πυρσός Γρεβενών – Θεσπρωτός  2-1 / Αποστολίδης, Λάλλος Π.

27/08/2014  Θύελλα Φιλώτα – Πυρσός Γρεβενών  2-1 / Τσαπέτα

21/08/2014  Πυρσός Γρεβενών – ΑΕ Βατολάκκου  5-1 / Ιγκλέσιας, Κιοσέογλου 2, Αποστολίδης, Χαραλαμπίδης

*με στοιχεία από fas-pyrsos.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected