Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Μπαίνει σταδιακά στις…ράγες!

Marcelo_Aris_610x400Σε οριστική συμφωνία με τον Μαρσέλο Γκοϊανίρα (φωτό) ήρθε ο Άρης. Η αρνητική τροπή στην υπόθεση του Λαζάρ έφερε στην πρώτη γραμμή την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, πρώην της Καλλονής, ο οποίος θα ντυθεί στα κίτρινα την νέα σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με τον 34χρονο χαφ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του και όταν θα τακτοποιηθούν τα χαρτιά του θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Απ’ την άλλη, παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Βάσκο Φερνάντεζ, καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του από το σύλλογο.

Ο Πορτογάλος πρώην αμυντικός του Πλατανιά αναμένεται την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με την ομάδα και παράλληλα να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Καστοριά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από κει και πέρα σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι και η περίπτωση του Γκουέλα (πρώην Καρδίτσας, Βέροιας, ΑΕΛ, Απόλλωνα Σμύρνης) που πιθανώς να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και να ντυθεί στα κίτρινα. Υπενθυμίζεται πως ο Άρης (όπως και η Δόξα Δράμας) έχουν πάρει προθεσμία μέχρι τις 18 του μήνα για μεταγραφές.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected