Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Αβέβαιο το μέλλον στην ομάδα του Γελαδάρη

doxa_Dramas_610x400Δυστυχώς για τους «μαυραετούς» το βαρύ 3-0 απ’ τον Έβρο Σουφλίου δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Διότι πέραν του αγωνιστικού, υπάρχει σοβαρό θέμα και σε διοικητικό επίπεδο με την νυν διοίκηση να απειλείται με αφανισμό (αν αποχωρήσει ακόμα ένας απ’ το σχήμα).

Μετά την χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα γενική συνέλευση της Παρασκευής ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει ότι τίποτε δεν πάει καλά στην Δόξα Δράμας. Τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά.

Στο πρώτο κομμάτι, το μοναδικό ελπιδοφόρο μήνυμα ήρθε αμέσως μετά την λήξη. Το χειροκρότημα με το οποίο ανταπόδωσε ο κόσμος από την κερκίδα την προσπάθεια των παικτών παρά το βαρύ 0-3, από έναν αντίπαλο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα δημιουργούσε –θεωρητικά- κανένα πρόβλημα.

Η Δόξα φάνηκε πεντακάθαρα ότι τουλάχιστον στην παρούσα φάση έχει συγκεκριμένες αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις όπου χωρίς ενίσχυση το πρόβλημα της θα είναι τεράστιο. Μοιραία λοιπόν απαιτούνται μεταγραφές προκειμένου να μην έρθει ο υποβιβασμός. Διότι με το υπάρχον ρόστερ, θαύματα δεν γίνονται…

Στα διοικητικά η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Μετά το παιχνίδι, στα γραφεία συγκεντρώθηκαν κάποια πρόσωπα τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που έγινε μέσα από την γενική συνέλευση για την δημιουργία μιας διοικούσας επιτροπής που θα τρέξει την ομάδα, θα κάνει τις συμπληρωματικές μεταγραφές και το κυριότερο θα την κρατήσει όρθια.

Το δυστύχημα είναι ότι από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει μια διοίκηση στον ερασιτέχνη που να εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί. Άνθρωποι μπήκαν με διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα αλλά σε ρόλους που δεν είχαν μεγάλες απαιτήσεις. Τώρα που το παιχνίδι «χόντρινε» τόσο πολύ αδυνατούν να ανταπεξέλθουν…

Ο πρόεδρος Δαϊλάκης παρουσιάζεται να πελαγοδρομεί και να μην μπορεί να διαχειριστεί το φορτίο της ομάδας. Ούτε κάνει το αυτονόητο. Να κάνει εκλογές και να αφήσει την σκυτάλη της διοίκησης του ερασιτέχνη σε κάποιο άλλο σχήμα που να έχει περισσότερες δυνατότητες από το δικό του.

Μάλιστα, μετά το χαμό του Χάρη Τοματσίδη και την άρνηση να μπουν τα αναπληρωματικά μέλη, σήμερα γνωστοποίησε την αποχώρησή της για καθαρά προσωπικούς λόγους η Δέσποινα Παπαδοπούλου. Έτσι το όργανο γίνεται επταμελές και δεν αντέχει άλλη απώλεια, αφού βάση καταστατικού με κάτω από επτά μέλη παύει να υφίσταται!

Κάποιες αντιρρήσεις που υπήρξαν χθες σε ότι αφορά τον τρόπο επικύρωσης της σύνθεσης της διοικούσας επιτροπής έφεραν την ρήξη και αφού μεσολάβησε και μια παρέμβαση κάποιων οργανωμένων που αντιδρούν στην τακτική Δαϊλάκη, ήρθε η αποχώρηση τους και η δήλωση ότι δεν συμμετέχουν.

Η Δόξα χρειάζεται ένα διοικητικό σχήμα για να κάνει τώρα κάποιες βασικές και συγκριτικά μικρές σε κόστος, κινήσεις. Έχει ελάχιστη σημασία το ποια θα είναι τα πρόσωπα. Σημασία έχει να μπορέσει να γλυτώσει η ομάδα.

*Δημήτρης Τσιάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected