Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου (0-3) Βαριά ήττα για Γελαδάρη

ad3d25a31add652babe36964357c9b31_LΆσχημο ξεκίνημα για την Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς ηττήθηκε 3-0 από τον Έβρο Σουφλίου.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς καλύτεροι, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μετά από μια φάση διαρκείας στην εστία του Σαχσανίδη, όταν στο 19’ ο Αμέτ Ερκάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας. Οι «Μαυραετοί» προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια άλλα χωρίς να καταφέρουν κάτι το ουσιαστικό για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Έβρου στο 49’ και δεύτερο προσωπικό του Αμέτ Ερκάν στον αγώνα, έβαλε τέλος σε όσες ελπίδες είχαν απομείνει στην Δόξα για την ανατροπή του παιχνιδιού. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε μετά από εύστοχη εκτέλεση του Τοπούζη στο 57’.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης (46′ Πετρόπουλος), Τουγκελίδης, Χαριτωνίδης (60′ Τιγγιρίδης), Μπάμπουρας, Κυριακίδης, Στόικος, Σάσσος (65′ Κανετίδης Κ.), Παπαδόπουλος Ν., Αθανασιάδης.

Έβρος Σουφλίου: Βογιατζής, Μπάμιος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Λαμπερνάκης, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Εφραιμίδης, Αμέτ Ερκάν (75′ Ναθαναηλίδης), Μάλκα (68′ Γωνιάδης), Τοπούζης (86′ Εμρέ).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected